Prima pagină » National » Taximetrist, găsit mort în Târgu Jiu. Al doilea caz, înregistrat în ultimele 24 de ore
Taximetrist, găsit mort în Târgu Jiu. Al doilea caz, înregistrat în ultimele 24 de ore

Taximetrist, găsit mort în Târgu Jiu. Al doilea caz, înregistrat în ultimele 24 de ore

04 feb. 2021, 11:29,
Elena Nicoleta BUJOR în National

Tragedie în Târgu Jiu joi, 4 februarie 2021. Un taximetrist, în vârstă de 38 ani, a fost găsit decedat la marginea unui păduri. Trupul neînsufleţit a fost descoperit de autorităţi, după ce bărbatul a fost dat dispărut în urmă cu două zile.

Taximetristul a plecat de acasă pe 1 februarie 2021 şi a menţionat că se duce la serviciu.

Taximetrist, găsit decedat la marginea unei păduri

Bărbatul s-a dus la serviciu şi după ce i s-a terminat tura acesta nu s-a mai întors. Rudele au alertat de urgenţă oamenii legii, iar aceştia au pornit în căutări. Două zile mai târziu, cadavrul bărbatului a fost descoperit la marginea unei păduri din Târgu Jiu.

Pentru moment nu se ştie cum a ajuns taximetristul în pădure şi care este cauza morţii.

Poliţia din Tg. Jiu a deschis un dosar penal, iar cercetării sunt continuate de anchetatori. Reamintim faptul că este al doilea taximetrist găsit mort în propria maşină.

„El este căzut în banchetă din spate, cu capul în ușă, jos, pe burtă, căzut. Dacă era să fi fost la volan se întâmpla la volan”, a precizat un coleg de-al taximetristului decedat.

Taximetristul a fost descoperit la aproape doi km de șoseaua principală, la marginea unei păduri. Cunoscuții acestuia menționează faptul că bărbatul nu ar fi intrat niciodată cu mașina în astfel de locuri retrase.

„Nu putem realiza ce ar fi putut căuta el noaptea, aici, cu taxiul. El avea grijă de mașină, să nu o bage pe drumuri rele. Cea mai curată mașină, deci el evită stricatul mașinii pe drum”, a menționat sursa citată.

„Eu presupun că a plecat în cursă și a fost omorât, deci nu avea ce căuta. Chiar dacă îi era rău, stătea în marginea drumului său stătea printre mașini”, a precizat un altul.

La locul descoperirii macabre s-au strâns imediat o parte din colegii bărbatului, însă niciunul nu își explică ce s-a putut întâmpla.

„Facem taxi de 15 ani cu el. Vedem ce spune poliția, noi de unde să știm, ne dăm cu presupusul toți”, a spus un alt coleg.

Anchetatorii spun că, deocamdată, nu există indicii că ar fi vorba despre un caz de omor, dar așteaptă și rezultatul necropsiei.

„Un bărbat ar fi fost găsit decedat într-un autoturism în zona pădurii din localitatea Draăoieni. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în care se continuă cercetările”, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a se afla cauza exactă a morții.

Taximetrist, găsit mort în Capitală în propria maşină

Un taximetrist din Bucureşti a fost găsit mort în propria maşină. Bărbatul ar fi fost observat în zona Prelungirea Ghencea încă de marţi seara, dar trecătorii au considerat că acesta doarme.

Dimineaţă, însă, un trecător a apelat la numărul unic de 112 pentru o intervenţie în acest caz, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul.

Din primele informaţii, ar fi vorba de un infarct, pe fondul oboselii, dar la faţa locului au fost chemaţi şi poliţiştii criminalişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *