Prima pagină » Cultural » Tavi Colen îl atacă dur pe Alin Oprea. “Nu a făcut niciun cântec singur…”

Tavi Colen îl atacă dur pe Alin Oprea. “Nu a făcut niciun cântec singur…”

05 dec. 2023, 10:46,
în Cultural

După șaptesprezece ani de când trupa Talisman s-a despărțit, Tavi Colen îl atacă dur pe Alin Oprea. Cei doi artiști au avut un mare succes, iar publicul fredonează în continuare versurile formației Talisman. Cu toate acestea, în anul 2006, a apărut informația că trupa nu va mai susține niciodată concerte.

Tavi Colen și Alin Oprea au luat decizia de a se despărți atât din punct de vedere muzical, cât și personal, ceea ce a generat un scandal de amploare între cei doi. Pe parcurs, certurile dintre ei s-au intensificat, ieșind la iveală detalii neașteptate din interiorul trupei.

La 17 ani de la destrămarea trupei, Tavi Colen a discutat despre relația actuală pe care o are cu fostul său coleg în cadrul unui podcast găzduit de Adrian Enache.

Tavi Colen îl atacă dur pe Alin Oprea

Tavi Colen a avut numai critici dure la adresa lui Alin Oprea, afirmând că acesta nu s-a implicat aproape deloc în proiectul lor muzical. Mai mult decât atât, artistul declară că nu mai dorește să aibă chiar de-a face cu fostul său coleg, refuzând și o ofertă de 100.000 de euro, pentru a cânta măcar o dată alături de Alin Oprea.

„ L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Ceea ce, în ziua de astăzi, observăm că se întâmplă. Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm. A venit cineva care mi-a oferit 100.000 de euro la amândoi să facem un singur spectacol. Am refuzat. Eu eram și managerul formației. Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul.

Niciodată nu a știut. Ce mă contrariază foarte tare este că el și-a trecut toate piesele. El e formația Talisman și toate piesele sunt pe numele lui și nici nu a făcut nicio piesă singur. Nu a făcut niciun cântec singur. Niciodată! Majoritatea cuvintelor erau niște bălării. ”, a declarat Tavi Colen.

Alin Oprea, adevărul despre Tavi Colen

Alin Oprea, invitat într-o emisiune, a dezvălui sincer motivul real pentru absența lui Tavi Colen într-una dintre cele mai importante zile din viața sa.

« I-aș fi trimis cu drag invitația, însă știam sigur că nu va răspunde afirmativ și am considerat că e mai bine așa. Noi am avut logodna acum un an, dacă aș fi primit un mesaj de la Tavi „Casă de piatră”, l-aș fi invitat.

Unii doar suferă și unii doar să primească? Dacă as fi primit de la copii mei un mesaj „Să fii fericit, tată, Doamne Ajută”, i-aș fi invitat, nu am nicio problemă. Îl iubesc pe Tavi, îi iubesc pe copii mei. Eu mă împac oricând cu oricare dintre ei. Știu să iert, să fiu deschis, să înțeleg că trecutul e trecut și poate fi reperat dacă e cazul. Nu am față de nimeni niciun sentiment de ură .», a spus Alin Oprea.

Acum la mai bine de șaptesprezece ani de când trupa Talisman s-a despărțit, Tavi Colen l-a atacat dur pe pe fostul lui coleg, Alin Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`