Prima pagină » Actualitate » Tavi Colen a întors un avion la sol după decolare! Ce a putut să-i facă unei stewardese!

Tavi Colen a întors un avion la sol după decolare! Ce a putut să-i facă unei stewardese!

27 feb. 2024, 10:23,
în Actualitate

Tavi Colen a întors un avion la sol după decolare! Pare o poveste, dar totul este cât se poate de adevărat. Cântărețul a povestit că a suferit un atac de panică și, din această cauză, a fost nevoie ca avionul să revină la sol. Artistului i s-a pus o mască de oxigen, a fost pus pe o targă și dus la o clinică. Dacă nu ajungea la spital, iar cazul nu s-ar fi dovedit a fi unul grav, Colen ar fi avut de plătit o amendă în valoare de 21.000 de dolari.

Tavi Colen a întors un avion la sol după decolare!

Prezent într-o emisiune TV, Tavi Colen, în vârstă de 56 de ani, a povestit cum întors un avion la sol după decolare. Cântărețul a suferit un atac de panică și de atunci a decis să nu mai zboare cu avionul.

Dezvăluirea a fost făcută de iubita artistului, Emma Ștefan.

„Nu mai zboară cu avionul! Domnul Tavi Colen a oprit un avion în mers! Avionul a decolat și el l-a întors la sol”, a spus amuzată Emma Ștefan.

Tavi Colen a explicat ce s-a întâmplat, adăugând că că nu i s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, mai ales că nu îi este teamă să zboare, el deținând și brevet de pilot.

„Pur și simplu am făcut atac de panică! Eu, care am brevet de pilot! Eu am pilotat avionul și am mers pe toată Planeta asta cu avionul. Și… nu mai pot să zbor! Nu a avut nimic avionul. (…) Avionul a decolat și eu am zis «Stați puțin că eu vreau să cobor!». Prima dată am crezut că am făcut infarct. Eram pe jos în avion. Am prins o stewardesă de mână și i-am luxat mâna! Eram leșinat, dar nu i-am dat drumul la mână”, a dezvăluit Tavi Colen.

Risca să plătească o amendă de 21.000 de dolari

În cazul în care Tavi Colen nu ar fi ajuns la spital și nu ar fi fost ceva serios, artistul ar fi avut de plătit o amendă uriașă pentru întoarcerea avionului la sol.

Câțiva pasageri au încercat să îl convingă pe artist că nu este nimic grav, însă acesta nu a ascultat. Atunci, i s-a pus o mască de oxigen, a fost pus pe o targă și dus la o clinică.

„El s-a speriat foarte tare și a zis că vrea să coboare! Culmea, Consiliul Cardiologilor era acolo întâmplător și au încercat să îl convingă să rămână. «Opriți avionul, că eu mor!», le-a spus Tavi. L-au luat cu masca de oxigen. A fost internat cu acte, dacă nu era așa, trebuia să plătească o amendă de 21 de mii de dolari!”, a povestit Emma Ștefan.

Tavi Colen a menționat că nu își mai amintește ce s-a întâmplat în avion după ce a avut atacul de panică și că sa trezit în Salvare. În momentul în care a deschis ochii, Tavi Colen spune că a văzut o asistentă pe care a întrebat-o dacă a murit.

„M-am trezit în Salvare. M-au dus la clinică. Eu nu știu nimic! Mi-a pus perfuzii și mi-am revenit. Când am deschis ochii am văzut o doamnă deasupra mea și am întrebat dacă am murit”, a povestit Tavi Colen, care a întors un avion la sol după decolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *