Prima pagină » Cultural » Tavi Clonda, prima reacție după ce s-a spus că Gabriela Cristea a intrat în emisiune în stare de ebrietate! „Vom vedea ce vom face în continuare”

Tavi Clonda, prima reacție după ce s-a spus că Gabriela Cristea a intrat în emisiune în stare de ebrietate! „Vom vedea ce vom face în continuare”

01 iun. 2023, 09:13,
în Cultural

Un val de controverse s-au creat în jurul Gabrielei Cristea, după ultima apariție a acesteia. Și asta pentru că dezinvoltura, spun internauții, cu care a tratat concurenții și invitații din emisiunea pe care o moderează avea la bază o doză de alcoolemie.

Tavi Clonda, prima reacție după ce s-a spus că Gabriela Cristea a intrat în emisiune în stare de ebrietate

Nu puțini au fost cei care, după ce au văzut emisiunea vedetei, au luat cu asalt secțiunile de comentarii ale conturilor de socializare ale vedetei spunând câte și mai câte și punând-o la zid pe Cristea.

„Nu mai truca… lasă beția să se vadă pe față/ Ce ai fumat aseară înainte de emisiune? Că prea ți-ai permis să faci mișto de toată lumea pe acolo, ne-ar plăcea să vedem că ai și puțin respect față de doamna Loredana și față de concurenți”,  sunt doar câteva dintre reacțiile

Acum, însă, dacă ea nu a luat nici o poziție în fața unor astfel de acuzații, Tavi Clonda nu s-a putut ține departe de acest scandal.

Astfel, în cadrul unui interviu, cântărețul a dezmințit orice acuzație ce i se aduce soției sale, specificând că, indiferent de ce se va întâmpla pe viitor, el o va susține necondiționat.

Ba mai mult decât atât, la fel ca mama vitregă a brunetei, și Clonda spune că prezentatoarea nu pune gura pe alcool, ceea ce face ca afirmațiile celor in online să fie fără sens.

Tocmai de aceea, pentru că totul, subliniază el, este o minciună și o încercare de a-i distruge imaginea Gabrielei Cristea, cel mai probabil, situația actuală va ajunge să fie dezbătută în fața instanței.

Până atunci, însă, a ținut el să mai spună, deși situația în care este prinsă nu i-a căzut bine, Gabriela Cristea nu s-a lăsat prea afectată de cele întâmplate.

„Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat! Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua! Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false…Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!”,  a declarat Tavi Clonda, cu privire la acuzațiile care i se aduc soției sale, notează Click.

Cum se comportă Gabriela Cristea și Tavi Clonda în intimitate

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună două fetițe superbe, pe Victoria și Iris, micuțe ce au devenit centrul Universului lor. Deși sunt niște părinți devotați, aceștia nu neglijează nici momentele în doi. Iată cum mențin Gabriela Cristea și Tavi Clonda pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți!

Gabriela Cristea este mămică, dar totodată nu uită să fie și soție. Ea și Tavi Clonda formează un cuplu de ceva timp, însă viața lor s-a schimbat cu 180 de grade odată cu venirea pe lume a fetițelor. Așadar, fanii sunt curioși cum reușesc să aibă timp și ei.

Gabriela Cristea a recunoscut că este foarte importantă relația de cuplu, deoarece de aceasta depinde relația cu fetele lor, dar și viața profesională. Iar în ceea ce privește flacăra pasiunii, aceasta se menține împreună cu partenerul, fiind foarte importantă intimitatea dintre cei doi soți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *