Prima pagină » Cultural » Tavi Clonda, la vârsta marilor împliniri. Ce decizie a luat acesta în privința fiicelor sale

Tavi Clonda, la vârsta marilor împliniri. Ce decizie a luat acesta în privința fiicelor sale

28 iun. 2023, 12:23,
în Cultural

Tavi Clonda a ajuns la vârsta marilor împlini și se bucură din plin de celebritate. Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au împreună două fetițe superbe, pe Iris și Victoria. Tavi Clonda se mânderște cu familia lui și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa. Iată ce decizie a luat acesta în privința fiicelor sale.

Tavi Clonda, la vârsta marilor împliniri

Tavi Clonda se consideră un bărbat norocos din toate punctele de vedere. Acesta are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată radiază de fericire alături de soție și cei doi copii. La vârsta de 43 de ani, soțul Gabrielei Cristea reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă.

Tavi Clonda este devotat soției și fetițelor lui, pe care le răsfață ori de câte ori are ocazia.  Bărbatul a dezvăluit recent cum reușește să treacă peste monentele dificile din căsnicie și cum menține pasiunea în viața de cuplu.

,,Timp împreună am petrecut mereu cu Gabriela, pentru că ne-am  făcut timp și am tras eu  foarte mult de chestia asta. Când n-am tras eu, a tras ea și i-am explicat cam cum  merg relațiile și câte cupluri nu se despart după ce fac copii. Au făcut tot ce vor multe cupluri, copii, case și după aia nu se mai bucură împreună de ele. I-am explicat foarte bine, știe și ea lucrul ăsta și a conștientizat că noi știm, dar uită, și atunci trebuie să ne aducă cineva aminte, din interior conștientizăm doar noi. Și atunci începem să găsim timp pentru noi.

Încercăm să nu ne băgăm doar în faptul că avem copii și că sunt multe probleme. Încercăm să găsim și timp pentru noi. Nu reușim mereu, nu o să mint. Din când în când, merg eu la ea, apoi își aduce ea aminte. E un joc OK, sper să ne țină”, a declarat acesta.

Ce decizie a luat soțul Gabrielei Cristea în privința copiilor

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se bucură din plin de rolul de părinți. Aceștia au împreună două fete superbe, pe Iris și Victoria. Recent, Tavi Clonda și soția sa au cumpărat un apartament pentru fiicele lor, atunci când vor crește mai mari. Tavi Clonda a mai precizat că în ultimul timp își dorește să investescă mai mult în vacanțe și să petreacă mai mult timp cu familia.

„Avem unul în Dorobanți, îl păstrăm pe acela. (n.r. apartament) Nu mai strângem, ne mai luăm și noi lucruri, mai mergem și noi în vacanță. Exact, este în centrul Capitalei, este OK. (n.r. fetele au deja apartamentul lor).”, a mărturisit soțul Gabrielei Cristea.

La vârsta de 43 de ani, Tavi Clonda are o carieră de succes și o familie frumoasă cu care se mândrește. Bărbatul se declară împlinit pe plan personal și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soție și copii. Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi fac furori de fiecare dată când apar împreună la tv sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *