Prima pagină » Cancan » Tavi Clonda îi raspunde Oanei Zăvoranu. Querida le-a aruncat cuvinte grele cântărețului și Gabrielei Cristea

Tavi Clonda îi raspunde Oanei Zăvoranu. Querida le-a aruncat cuvinte grele cântărețului și Gabrielei Cristea

07 feb. 2022, 09:53,
BZI.ro, în Cancan

Oana Zăvoranu le-a aruncat cuvinte grele lui Tavi Clonda și soției acestuia Gabriela Cristea. Focoasa brunetă a început un război împotriva unor influenceri din România. Printre “preferații” ei se numără și celebrul cuplu. Querida nu ezită să îi critice ori de câte ori are ocazia.

Into-o postare recentă Oana Zăvoranu a scris despre ei: „Nehalții! Lupii mă! Moca… Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, cu referire la niște imagini în care apar cei doi soți.

Ce răspuns a dat Tavi Clonda

Tavi Clonda a preferat să rămână temperat și nu a vrut să intre în polemici cu Oana Zăvoranu.

„Nu avem nimic în comun cu respectivă.”, a spus acesta pentru playtech.ro.

Până în prezent Oana Zăvoranu nu a pierdut niciun proces cu influencerițele din România. Aceasta a spus că nu se va lasă intimidată de încercările acestora de a o opri din a spune lucrurilor pe nume.

„Nu mă voi opri niciodată din a arăta adevărul. Şi niciodată nu am să mint. Nici măcar un cuvânt din ceea ce spun sau scriu nu este minciună, nu aș face niciodată așa ceva. Adevărul nu înseamnă defăimare. Adevărul și autencititatea vor câştiga întotdeauna, Mulţi vor banii mei, dar nu se poate”, a spus Oana Zăvoranu, la acea vreme pentru playtech.ro.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf vor să-și ia casă în America

Focoasa brunetă a precizat că împreună cu soțul ei intenționează să-și achiziționeze o casă, unde să locuiască timp de jumătate din an.

„Vrem să plecăm în America și să ne ajute Dumnezeu să stăm și acolo, și aici. Am scăpat de oamenii toxici care nu vor să evolueze. Eu dacă nu consider că ceva-ul ăla nu este la nivelul meu, eu mă opresc. Aștept să vină numai bine. La începutul anului mi-am făcut o listă cu soțul meu și ne-am propus ce vrem să se întâmple anul acesta”, a declarat actrița care în trecut a apărut în Playboy.

Așadar, cei doi și-au propus să ajungă în America și să își cumpere o proprietate acolo, pentru a locui fără griji și fără stres timp de șase luni pe an. Iar cealaltă jumătate din an au de gând să locuiască în țară, deoarece au multe afaceri aici.

Din anul 2016, Alex Ashraf și Oana Zăvoranu sunt căsătoriți. Cei doi se ocupă de afaceri de succes și sunt împliniți atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Clinica medicală pe care bruneta a înființat-o în anul 2017 este una dintre afacerile în care se implică amândoi.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *