Prima pagină » Radio » Actualitate » Tavi Clonda, despre povestea de dragoste cu Gabriela Cristea: „Eu aveam o relație și…”

Tavi Clonda, despre povestea de dragoste cu Gabriela Cristea: „Eu aveam o relație și…”

10 iul. 2023, 10:51,
BZI.ro, în Radio

Tavi Clonda a dat, de curând, detalii despre povestea de dragoste cu Gabriela Cristea, cei doi cunoscându-se pe platourile emisiunii „Te vreau lângă mine”. La acea vreme, ea era divorțată, însă muzicianul se afla într-o relație care, potrivit lui, nu mai funcționa. Astfel, Tavi Clonda recunoaște că relația de colegialitate s-a transformat într-una amoroasă.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile emisiunii de la Kanal D, unde ea era prezentatoare, iar el asigura fondul sonor, alături de un band. În cele din urmă, cei doi s-au îndrăgostit, numai că Gabriela l-a așteptat ceva timp până când și-a rezolvat situația amoroasă în care era implicat Tavi.

Cum în emisiune se vedeau zi de zi, relația de colegialitate s-a transformat într-una de dragoste pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Începutul poveștii lor de dragoste nu a fost unul ușor, dar cu răbdare și multă dragoste, astăzi au două fetițe împreună și formează o familie fericită.

Tavi Clonda, despre povestea de dragoste cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda știa că, atunci când a cunoscut-o personal, Gabriela Cristea trecuse printr-o perioadă grea, divorțase și suferise foarte mult. Nici el nu era liber în momentul acela, așa că relația lor a avut ceva de așteptat.

„Chiar la un moment dat a așteptat un pic după mine, eu aveam o relație pe care nu o încheiasem.(…) Eu nu încheiasem relația cu fosta mea prietenă de la momentul ăla și nu am vrut să încep cu Gabriela până nu pun punct acolo. Sunt un bărbat atipic, nebun. Nu mi-a plăcut așa să mă joc, la două capete, trei. Când eram mai tânăr, s-au făcut și d-astea, dar acum am simțit că nu e momentul și știam situația Gabrielei cumva.

Nu eram foarte prezent cu ceea ce i se întâmplase cu divorțul și așa mai departe, dar știam că e divorțată și a suferit. Știam că a fost scandal, nu știam eu multe lucruri, dar știam că a suferit foarte mult.

Le-am cam tergiversat, pentru că fosta mea nu voia să iasă din relație. Ea nu înțelegea, eu nu știam cum să îi explic, că nu ăsta a fost motivul, că relația noastră nu funcționa de ceva vreme, dar o tergiversăm”, a povestit Tavi Clonda, în podcastul Cristinei Șișcanu.

Abia cu Gabriela Cristea a simțit nevoia să-și întemeieze o familie

Tavi Clonda își aduce aminte cu nostalgie de primul lor sărut, care a fost unul furat, în culise și în viteză. Până la Gabriela Cristea, artistul nu a simțit nevoia să întemeieze o familie cu nicio fostă iubită.

„Ne uitam cum suntem îmbrăcați, ne pregăteam să intrăm în direct. Și ne-am uitat unul la altul și… ăla a fost un prim sărut așa, de o secundă, două.(…) Furat așa, ca de copii. Din ăla sincer. Ascuns, că nu știa nimeni atunci, nu voiam să afle presa, mă rog, a fost o perioadă în care nu ne-am ascuns, dar ne-am ferit.

Până la Gabriela nu mi-am dorit familie, copii, pentru că nu am simțit cu nicio fostă prietenă, deși le-am iubit pe toate. Le-am iubit pe toate, sigur, dar la momentele respective eram preocupat de altele, nu s-a potrivit”, a mai dezvăluit Tavi Clonda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *