Prima pagină » Actualitate » Tavi Clonda, deranjat de cât a plătit pentru două pahare de șampanie! Cât au dat pentru micul dejun la  Disneyland

Tavi Clonda, deranjat de cât a plătit pentru două pahare de șampanie! Cât au dat pentru micul dejun la  Disneyland

26 iul. 2024, 09:21,
BZI.ro, în Actualitate

Tavi Clonda, deranjat de cât a plătit pentru două pahare de șampanie în vacanța din Franța. Gabriela Cristea și soțul său și-au dus fetițele la Disneyland. Artistul și soția sa au scos din buzunar câte 40 de euro pentru fiecare copil și 50 de euro de adult, în total 180 de euro pentru un mic dejun.

Tavi Clonda, deranjat de cât a plătit pentru două pahare de șampanie!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se află, de câteva zile, într-o vacanță la Paris. Pentru cei doi și fiicele lor, trebuia să fie o experiență de neuitat, așa că și-au dus fetele în vizită la Disneyland.

Tavi Clonda s-a arătat surprins de prețurile foarte mari și a ținut să le povestească fanilor de pe internet cât a putut plătit pentru două pahare de șampanie pe tărâmul poveștilor.

„Am fost pentru fetițe la Disneyland. Este superb aici, e o lume a desenelor animate, a basmului, toate personajele, toate prințesele. Nu e nicio ocazie specială, am zis că este vârsta potrivită, e un pic obositor atât pentru ele cât și pentru noi, nu trebuie să le bifăm pe toate, dar e superb și se bucură foarte mult fetițele și ne bucurăm și noi alături de ele pentru că le facem o bucurie acum și amintiri superbe cât e vârsta! Este fabulos, incredibil! Și noi avem suflet de copil și pe vremea noastră nu puteam să ne bucurăm de lucrurile astea dar acum ne bucurăm pentru fetițe că suntem aici!”, a transmis Tavi Clonda pe Instagram.

A plătit 180 de euro pentru mic dejun

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au bucurat de împrejurări și au avut o dispoziție foarte bună, motiv pentru care și-au comandat câte un pahar de șampanie.

Tavi Clonda a rămas marcat de faptul că a fost nevoit s plătească 40 de euro pentru două pahare de șampanie.

„Eu am venit să iau 2 pahare de șampanie. Știți cât am dat pe două pahare de șampanie? 40 de euro! Două pahare de șampanie. În schimb, e frumos, dar nu mai, lasă telefonul, lasă cardul ăla deoparte. Ia-ți niște cash și când îl termini, la revedere că e groasă treaba. O fi șampanie din aia bună cu aur. Noroc că mi le-a umplut. Le aștept acum pe fete, să stăm aici frumos la masă, să ne bucurăm. Chiar dacă e scump, aia e”, a spus Tavi Clonda.

De altfel, Tavi Clonda a continuat să le spună fanilor despre costul unei alte experiențe pe tărâmul basmelor.

Mai exact, acesta a vorbit despre un mic dejun cu anumite personaje de la Disneyland. Artistul a scos din buzunar 40 de euro pentru fiecare copil și 50 de euro de adult, în total: 180 de euro.

„Mergem la un mic dejun cu personaje și suntem pregătiți. Nu vă gândiți că această experiență este gratis, ci ca de obicei, una destul de scumpă. 50 de euro de adult și 40 de euro de copii. Bufetul nu este rău, dar, mă rog, nu vii de multe ori la Disney. De fapt, când scoți bani din buzunar și plătești aici, plătești toată atmosfera asta de poveste pe care ți-o oferă parcul”, a mai spus Tavi Clonda, care s-a arătat deranjat de cât a plătit pentru două pahare de șampanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *