Prima pagină » Titlurile zilei » Tatuajul provocator i-a înnebunit amantul! Un bărbat disperat de gelozie s-a ascuns în toaletă cu un cuțit și a așteptat momentul potrivit ca să-și execute rivalul. A avut ghinion: a adormit pe budă

Tatuajul provocator i-a înnebunit amantul! Un bărbat disperat de gelozie s-a ascuns în toaletă cu un cuțit și a așteptat momentul potrivit ca să-și execute rivalul. A avut ghinion: a adormit pe budă

21 sept. 2022, 02:00, 6 ,
Andreea Timofte în Titlurile zilei

Un bărbat din satul Bălteni, comuna Probota a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a intrat prin efracție în curtea celei căreia îi era demult amant. Individul, fiind turbat de gelozie din cauza veștii că iubita sa se împăcase cu soțul, a sosit din Italia și a intrat pe ascuns în WC-ul din curte, special pentru a-i surprinde pe cei doi. Îndrăgostitul știa că soții nu erau acasă în acele momente, dar întâmplarea face că, după minute bune de așteptare, individul ce venise pregătit cu un cuțit a adormit pe budă, fiind surprins de cuplu

Înainte de a reveni în țară, amorezul l-ar fi apelat pe soț, spunându-i că nevasta l-a înșelat, oferindu-i detalii despre tatuajul femeii, dar și despre modul în care era amenajată casa. Ulterior, bărbatul și-a cerut scuze de la ei, însă, cu toate acestea, a venit să-i atace. Imediat după ce a fost prins în fapt, dormind, soții l-au încuiat în budă și au sunat la poliție. Acum, individul a fost condamnat la 1 an și 10 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

Poveste ca-n telenovele, la Iași

Cutit in buzunar

A adormit pe budă

Poveste incredibilă, la Iași! Un bărbat din Bălteni a fost condamnat la închisoare după ce a vrut să-și surprindă neplăcut iubita căsătorită. La data de 30 ianuarie 2022, individul a intrat prin efracție în curtea femeii care se împăcase cu soțul, deși amantul le-a pus bețe în roate.

„Vătămatul a fost contactat telefonic de către inculpat pe numărul său personal, iar acesta din urmă i-a povestit că are o relaţie amoroasă cu soţia sa. Întrucât persoana vătămată nu l-a crezut, inculpatul i-a descris interiorul locuinţei persoanei vătămate, i-a spus că soţia sa are un tatuaj pe antebraţul mâinii stângi şi un lanţ de aur la gât, primit cadou de la fratele său.

A doua zi, vătămatul a sunat-o pe soţia sa şi a întrebat-o dacă are o relaţie intimă cu inculpatul, aceasta negând şi spunându-i să vină acasă să discute.

Persoana vătămată i-a răspuns că s-a împăcat cu soţia sa şi că ar trebui să-i lase familia în pace, însă inculpatul i-a povestit la telefon ce s-a întâmplat între el şi soţia sa, iar la finalul conversaţiei şi-a cerut scuze, i-a spus că se retrage şi că-i lasă în pace”, precizau magistrații ieșeni.

Ba mai mult, amorezul și-ar fi cerut și scuze pentru neplăcerile create înainte de a încerca să-i atace.

„Vătămatul, împreună cu soţia sa şi alţi membri ai familiei, a discutat telefonic cu inculpatul, prin apel video, împrejurare în care acesta şi-a cerut scuze pentru situaţia creată”, au adăugat magistrații ieșeni.

Din gelozie, s-a ascuns în WC-ul iubitei

Picioare de femeie

Cuplul l-a încuiat în WC și a sunat la poliție

Mânat de gelozie, individul a uitat ce vorbise la telefon și a venit tocmai din Italia pentru a se răzbuna.

„În data de 03.02.2022, în jurul orei 16:30, vătămatul, împreună cu soţia şi fiul, a plecat, întorcându-se acasă în jurul orei 17:40, găsind poarta de acces în curte deschisă şi uşa de la intrare în locuinţă întredeschisă. După ce a intrat în casă, vătămatul a găsit pe plită un muc de ţigară, suspectând că cineva intrase în lipsa lor, iniţial crezând că le-a fost sustrasă suma de 2.000 de lei, sumă pe care, ulterior, martora a găsit-o într-un dulap.

În continuare, s-a deplasat către toaleta din curte, unde l-a găsit dormind pe inculpatul care avea lângă el un cuţit băgat într-o teacă, motiv pentru care vătămatul a închis uşa de la toaletă şi i-a spus soţiei sale să sune la 112, la faţa locului deplasându-se organele de poliţie care au constatat în flagrant comiterea infracțiunii.

În data de 30.01.2022, în timp ce vătămatul se deplasa cu un mijloc de transport în comun din Italia către România, a fost contactat din nou telefonic de către inculpatul care l-a întrebat dacă are de gând să se împace cu soţia sa, întrucât, în caz contrar, acesta doreşte să se căsătorească cu ea”, menționau anchetatorii.

La aproape un an de la întâmplarea tragi-comică, individul a fost condamnat la 1 an și 10 luni de închisoare, cumulat.

„Pedeapsa de 6 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de ameninţare, prev. de art. 206 al. (1) C. pen., cu apl. art. 396 al. (10) C. pr. pen., art. 41 al.(1), art. 43 al. (5), art. 79 al. (3) C. pen. (fapta din 30.01.2022). Pedeapsa de 1 an şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de violare de domiciliu, prev. de art. 224 al. (1) și (2) C. pen., cu apl. art. 396 al. (10) C. pr. pen, art. 41 al. (1), art. 43 al. (5), art. 79 al. (3) C. pen. (fapta din 03.02.2022)”, precizau magistrații.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *