Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tatuaje pe mână pentru fete: Care este simbolistica lor

Tatuaje pe mână pentru fete: Care este simbolistica lor

05 apr. 2021, 12:50,
în Stiri si curiozitati

Din cele mai vechi timpuri, oamenii obișnuiesc să se tatuaze, iar de la ritualurile de trecere, pentru a se proteja de forţele malefice s-a ajuns în zilele noastre la dorinţa de înfrumuseţare. Tatuajele pe mână pentru fete sunt cel mai des întâlnite desene pe piele la cele care aleg să se tatueze.

În general, fetele aleg să se tatuaze în zone unde să fie vizibile și multe dintre ele încearcă să transmite și anumite pesaje prin aceste desene făcute pe piele. De aceea, multe fete aleg să se tatuaeze pe mână, mai ales în zona încheieturii.

Din ce în ce mai multe fete au cel puțin un tatuaj, despre care vorbesc cu încântare, spunând cât de interesant și provocator a fost să facă acest pas, să ia decizia de a se tatua.

De obicei, în spatele unui tatuaj făcut stă o poveste, având o însemnătate aparte pentru persoana respectivă.

Tatuaje pe mână pentru fete: Trandafir, future sau buburuză

Cea mai folosită zonă a mâinii pentru tatuaj de către fete este încheietura mâinii. De obicei, pentru această zonă se alege un tatuaj mic. Trandafirul, care de obicei este roșu sau roz simbolizează dragostea și fericirea, în tim pce un trandafir negru înseamnă pierderea unei persoane dragi. În cazul în care trandafirul are mulți spini, înseamnă că fata respectivă a tecut printr-o dragoste nefericită.

Un alt tatatuaj des utuilizat d efete pentru a și-l tatua pe mână este fluturele. Un tatuaj cu fluture indică faptul că o persoană este pregătită pentru a munci mult pentru dezvoltarea personală și este gata pentru schimbările ce urmeaz ăsă aibă loc pentru a reuși să-și împlinească visul. Fluturele simbolizează  și spiritualitate, emoții profunde, dar și amintirea unei femei speciale din viața ta, care s-a stins de timpuriu.

Un tatuaj cu o buburuză simbolizează norocul. Acest tatuaj este făcut de obicei de către fetele care vor să se îmbogățească, care își doresc o careiră remarcabilă. În ceea ce privește simbolistica, tatuajul buburuzei reprezintă un „magent“ banii.

Caractere chinezești și simboluri celtice

Pentru fetele care sunt atras de mistic pot opta pentru tatuarea unor carctere chinezești sau chiar pentru niște simboluri celtice.

Caractere chinezești transmit un mesaj clar și sunt tatuate de obicei pe antebraț. Fetele care aleg astfel de tatuaje trebuie să știe exact semnificația adevărată a acestora, pentru a nu avea surpriza că și-au dorit să transmit ceva profundă și-de fapt tatuajul să spună ceva total diferit.

Cel mai simplu este ca fetele să apeleze la chineza mandarină, care este standardizată și este utilizată în mod oficial și majoritar.

Simbolurile celtice sunt frumos ornate și pot fi fi diferite tipuri de crucifixuri. Crucile celtice sunt simboluri religioase care semnifică onoarea adusă propriei moșteniri datorită cercului care leagă cele patru axe. Linia curbă ce decorează crucea simbolizează eternitatea. Acestea provin din tradiția păgână a venerării soarelui și lunii și simbolizează cele patru elemente primordial, aer, apă, foc și pământ și transmit putere și echilibru.

Tatuaje cu flori și note muzicale

Alte tatuaje des folsoite de fete sunt cele cu flori. Acestea arată drăguț și sunt delicate. În funcție de floarea aleasă, acestea pot transmite diferite mesaje. De exemplu, orhideele simbolizează frumusețe și lux, în timp ce nufărul înseamnă puritate și inteligență.

Akte tatuaje pe mână pentru fete sunt cele care reprezintă un portativ. Este ales de obicei de melomane sau de cele care activează în domeniul muzicii, deoarece reprezintă talent, pasiune și artă.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`