Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tatuaje pe mână. Modele și idei pentru anul 2022

Tatuaje pe mână. Modele și idei pentru anul 2022

11 feb. 2022, 14:22,
în Stiri si curiozitati

Mereu la mare căutare, tatuajele pe mână, sunt o alegere potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Nu s-au demodat niciodată, iar specialiștii în domeniul spun că un tatuaj pe mână, deși este la vedere, este opțiunea cea mai des întâlnită în rândul celor care calcă pragul saloanelor de tatuat. 

Modelele diferă, de la desene colorate la elemente alb negru, simboluri, sau adevărate opere de artă de mari dimensiuni. 

persoana cu tatuaje mici pe mana

Egiptenii au răspândit în lume arta tatuajelor și erau de părere că un bărbat care nu suporta durerea unui astfel de desen pe piele nu este demn de a lupta pentru popor.

Tatuaje de mână pentru femei

Femeile aleg simboluri ale sensibilității și frumuseții sau elemente prin care să marcheze momente din viață. Amintirile sunt inspirația clienților își aleg un model de tatuaj și doresc un desen care să le reflecte personalitatea, experiențele avute sau pasiunile. 

Zona preferată pentru un tatuaj la vedere este palma, zona degetelor sau încheietura. Cu toate acestea, sunt persoane care aleg și zona exterioară sau modele care să acopere brațul sau antebrațul. Am pregătit o serie de tatuaje pe mână pentru femei, de diferite dimensiuni cu menirea de a inspira. 

Cele mai des întâlnite modele sunt semnele zodiacale, simboluri ale pasiunilor, tatuaj în formă de fluture, inimă, mandala sau floarea de trandafir. Acestea exprimă simplitatea, sensibilitatea persoanei, dar și puterea de a trece peste orice obstacol apărut de-a lungul timpului. 

persoana care are tatuaje pe mana

Cele mai des întâlnite modele sunt semnele zodiacale, simboluri ale pasiunilor, tatuaj în formă de fluture, inimă, mandala sau floarea de trandafir

Floarea de lotus își are originea în cultura budistă este simbol al spiritualității, soarelui și creației. Este atribuită persoanelor cu sufletului curat pentru protecție îndelungată. În cultura egipteană, floarea de lotus este asociată cu transformarea și unificarea dintre suflet și trup. 

Femeile preferă și tatuare datelor importante din viață cu caractere romane, îngeri sau citate biblice pentru motivație. 

Tatuajele de pe mâna bărbaților, adevărate opere de artă

Bărbații sunt mai tehnici și au dorințe bine definite. Optează pentru desene dure ca de exemplu craniul, șarpele cu limba scoasă, sau obiecte specifice luptelor. 

barbat care are mai multe tatuaje pe mana

Tatuajele cu simboluri ale totemurilor erau identificate între triburile primitive și purtau pe corp imagini ale șerpilor, urșilor sau broaștelor, în semn de protecție divină

Busola a fost mult  timp printre preferatele doritorilor de tatuaj. Această semnifică regăsirea sinelui și au fost foarte populare printre marinarii din America de Nord. Acest simbol a fost considerat un obiect ce îndeplinește 4 puncte importante. Asemenea punctelor cardinale, au fost asociate cu protecția, setarea unui obiectiv sau unui scop. „Busola” te poartă prin viață și îți aduce noroc și prosperitate. 

Cum au apărut tatuajele, care au fost primele modele și cum se realizau 

Istoria tatuajelor ne spune că acestea au luat naștere în ritualurile străvechi și aveau ca și misiune protecția de forțele răului. Egiptenii au răspândit în lume arta tatuajelor și erau de părere că un bărbat care nu suporta durerea unui astfel de desen pe piele nu este demn de a lupta pentru popor. Tatuajele cu simboluri ale totemurilor erau identificate între triburile primitive și purtau pe corp imagini ale șerpilor, urșilor sau broaștelor, în semn de protecție divină. 

persoana care are tatuaje pe corp

Amintirile sunt inspirația clienților își aleg un model de tatuaj și doresc un desen care să le reflecte personalitatea, experiențele avute sau pasiunile

În China, persoanele care purtau tatuaje cu cal sau porc erau considerați purtători de noroc și aducători de prosperitate. Peștele era asociat cu sănătatea și fericirea. 

Grecii au învățat arta tatuajului de la persani și au dat mai departe către romani care foloseau tatuajele pentru a însemna sclavii cu textul „taxe plătite”. În vremea împăratului Constantin erau desenați criminalii, soldații sau gladiatorii. 

Marinarii, însă, au dezvoltat o adevărată credință din tatuajele cu pui sau porc pe care le aveau pe piele în semn de protecție în fața înecului. Pasărea care era desenată pe pieptul acestora arăta timpul petrecut pe mare, iar o femeie fără haine era simbol al curselor lungi. Unii navigatori își desenau pe mână sau pe picior imaginea lui Neptun atunci când treceau de 5.000 mile pe mare sau când ajungeau la Ecuator. 

Poveștile în care arta tatuajului s-a împrăștiat prin lume diferă de la un popor la altul, însă, cele mai cunoscute și mai apreciate tatuaje sunt cele de pe mână. Specialiștii tatuatori recomandă pentru anul 2022 tatuaje pe mână cu simboluri mici. 

 


Calmează tusea rapid: Leacuri din bătrâni pentru ameliorarea simptomului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *