Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tatuaje pe deget: Ce semnificație au acestea și cât sunt de dureroase

Tatuaje pe deget: Ce semnificație au acestea și cât sunt de dureroase

31 mart. 2021, 11:26,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii obișnuiesc să își facă diverse tatuaje pe corp. De câțiva ani, tatuajele pe deget au început să ia amploare, maia ales la femeii, iar semnificațiile acestor tatuaje sunt diverse.

Tatuajele pe deget au un impact vizual puternic, fiind adoptate și de multe vedete internaționale, precum Rihanna sau Miley Cyrus. La noi, una dintre cele mai cunoscute vedete îndrăgostită de tatuaje este cântărețul Zanni.

Cei cărora le plac tatuajele aleg de obicei să-și facă asemenea desene pe corp pe coapsă, pe braț sau pe spate, zone unde pot opta pentru tatuaje mari. Tatuaje mai mici sunt făcute pe gât, la încheieturi, la urechi și, mai nou, pe degete.

Pentru cei care iubesc ideea de a avea un tatuaj drăguț și mic, degetele pot fi locul potrivit pentru un asemenea tatuaj. Acestea se pot face fie pe partea laterală, fie pe falangele inferioare sau superioare.

Tatuaje pe deget: Cât de dureroase sunt

Dacă tatuajele făcute pe anumite zone corporale, precum șoldurile, unde este mai multă grăsime sau mușchi, sunt mai puțin dureroase, nu același lcuru se paote spune despre tatuajele făcute pe degete.

Degetele reprezintă o zonă dureroasă, atunci când vine vorba de realizarea unui tatuaj. Având în vedere că perceperea durerii diferă de la o persoană la alta, tatuarea degetelor poate fi comparată cu o arsură sau cu o înțepătură profundă.

Degetele conțin mulți nervi diferiți și reprezintă o zonă în care stratul de grăsime este foarte mic, iar masa musculară este destul de redusă. Distanța dintre piele și os este foarte mică în cazul degetelor, tatuarea acestor zone fiind dureroasă.

Partea bună a tatuajelor făcute pe degete este că zona tatuată este mică, se realizează într-un tim prelativ scurt, și nu ești onligat să suporți durerea pentru o perioadă mai mare de timp.

Fiind o zonă a corpului unde pielea este foarte subțire, poate fi necesară retușarea ulterioară, iar tatuajele să se estompeze mai ușor decât în alte părți ale corpului.

Cele mai întâlnite modele

Modelele de tatuaje pe deget și semnificația acestora este diferită. Astfel, cele mai întâlnite modele sunt literele, numele unei personae, cuvinte care au o anumită semnificație. Alții aleg să-și tatueze simboluri, citate inspiraționale, modele de tatuaje tribale, tatuajele tip inel sau semnul infinitului.

Cele mai des întâlnite modele de tatuaje pe degete sunt crucile, inimile, păsările și simbolul infinitului. Se mai poate opta pentru contururi de animale, obiecte, precumi cupe, cărți, ancore sau săgeți.

Un alt tip de tatuaj adoptat pentru degete este cel al unor cuvinte semnificative pentru persoana care își face tatuajul sau propoziții scurte. Cuvintele pot fi, de asemenea, însoțite de un desen minimalist care poate fi o pasăre, o inimă sau o coroană.

În categoria cuvintelor tatuate, cele mai des întâlnite sunt numele părinților, a copiilor sau unei persoane iubite. Tatuarea datelor de naștere ale persoanelor iubite sunt la fel de întâlnite. Acestea sunt frecvente în rândul cuplurilor, care își tatuează împreună data nunții.

Un alt model des întâlnit este desenul unui inel, o parte inelară ca o piatră sau un anumit design pe circumferința degetului, dând iluzia unui inel. Poate fi folosită și o frază scrisă în jurul degetului.

Alte tatuaje pot fi cele complexe, făcute pe mai multe degete. Cele mai întâlnite sunt scrierile, printr-o literă scrisă pe fiecare falangă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *