Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tatuaje pe antebraț, modele în tendințele anului 2022

Tatuaje pe antebraț, modele în tendințele anului 2022

15 feb. 2022, 13:01,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Tatuajele pe antebraț au fost mereu la mare căutare. Sunt dorite în special de tineri curajoși care vor să își acopere mâna cu ilustrații și desene. 

Se potrivesc atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar modelele pot fi diverse, în funcție de preferințele fiecăruia. 

persoana care face tatuaj

Se potrivesc atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar modelele pot fi diverse, în funcție de preferințele fiecăruia

Tatuaje pe antebraț, moda care nu dispare

Specialiștii în domeniul tatuajului sunt de părere că cele mai frumoase și ușor de întreținut desene pe piele sunt cele de pe antebraț. Nu se demodează, iar zona este una preferată de iubitorii de tatuaje. 

Desenele de pe piele diferă în funcție de model, culori, dar și mărimi. Cei mai mulți optează pentru ilustrații mari care să acopere cât mai mult din suprafața antebrațului. 

Modele de tatuaje pentru zona antebrațului la femei

Cele mai multe femei optează pentru modelele și desene viu colorate care să ilustreze momente importante din viață. Portrete de familie, personaje de desene animate și crenguțele de cireș sunt cele mai întâlnite tatuaje de pe mâinile femeilor. 

salon de tatuaj

Cele mai multe femei optează pentru modelele și desene viu colorate care să ilustreze momente importante din viață

Cultura asiatică a răspândit în lume semnificația florilor de cireș care sunt atribuite femeilor și care fac referire la sexualtate, fertilitatea și frumusețe. Chinezii le consideră a fi semne ale puterii, pe când japonezii le asociază cu trecerea rapidă prin viață sau o viață efemeră. 

Multe dintre femei și-au bătut în piele desene viu colorate cu pene și înseamnă că persoana nu are limite și iubește la infinit. Plină de curaj și mister, pana este un simbol al inteligenței ascuțite ale femeilor.  

Tatuajele de pe antebrațul bărbaților, modele care se poartă și în anul 2022

Bărbații emană putere prin spirit și prezență. Tatuajele de pe antebrațul lor vor fi mereu corelate cu amintirile și evenimentele care le-au marcat viața. 

Cele mai des întâlnite tatuaje sunt cele în care sunt ilustrate capete de animale, busola, ceasul sau povești din elemente combinate. 

Lupii, deși sunt considerate animale singuratice, trăiesc în haită. Își aleg pereche pe viață și sunt extrem de grijulii cu puii. Acest desen simbolizează loialitatea și perseverența. În cultura Romei Antice legenda lui Romulus și Remus a asociat lupoaica cu simbol al protecției și al iubirii desăvârșite. 

persoana care tine mana la fata are tatuat un lup pe mana

Cele mai des întâlnite tatuaje sunt cele în care sunt ilustrate capete de animale, busola, ceasul sau povești din elemente combinate

Pielea ca un șevalet. Care sunt cele mai dureroase zone

Tatuajele diferă și prin intensitatea și duritatea cu care sunt bătute. Cele mai sensibile zone sunt locurile în care pielea este bine întinsă, ca de exemplu, cutia toracică. Multe persoane sunt inspirate să se tatueze pe lateralele trunchiului, însă este o zonă extrem de dureroasă. Impulsurile primite pot provoca dureri insuportabile care vor încetini procesul de lucru. 

Zona din interior al cotului a devenit la modă în ultimii ani pentru tatuajele mici, abstracte și colorate. 

„Ori de câte ori nervii sunt ciupiți, acest lucru poate provoca durerea în tot brațul, nu doar zona în care se află acul”, povestește Fredrik Glimskär, fondator și director general al unui lanț de saloane de tatuaj. 

persoana care lucreaza un tatuaj

Portrete de familie, personaje de desene animate și crenguțele de cireș sunt cele mai întâlnite tatuaje de pe mâinile femeilor

O altă zonă aleasă pentru un prim tatuaj este încheietura mâinii. Este un loc dureros pe care, de obicei, femeile îl preferă. 

Coapsele, axila și pieptul sunt zone pentru care bărbații optează. Aproape de os și de terminațiile nervoase, impulsurile provocate de acul de tatuaj poate irita pielea. Cu toate acestea, cea mai preferată zonă pentru tatuaje este cea a antebrațului.  


Tort de biscuiți din copilărie: Rețeta bunicii pentru un desert perfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *