Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tatuaj mamă – fiică: Un mod de a-ți arăta dragostea

Tatuaj mamă – fiică: Un mod de a-ți arăta dragostea

02 apr. 2021, 13:29,
în Stiri si curiozitati

Între mamă și copil există o legătură emoțională extrem de puternică. De aceea, multe mame și fiice își doresc să consolideze relația dintre ele alegând să-și facă împreună un tatuaj.

În momentul în care cele două aleg să facă acest pas este foarte important de știut ce model să aleagă, deoarece acesta trebuie să arate dragostea care există între cele două și modul în care acesta le va ține unite pe viață indiferent de problemele care ar putea să apară pe parcurs.

Tatuajele gemene arată cât de mult cele două gândesc la fel și toate lucrurile pe care le aveți în comun. Un tatuaj asortat este o altă alegere care demonstrează experiența specială pe care au trăit-o împreună.

Tatuaj mamă – fiică: Nume, date sau protrete

O mamă și fiica acesteia aleg cel mai des să-și tatueze numele celeilalte, data de naștere a celeilalte sau numele sau data de naștere a fiicei. Aceste tatuaje sunt făcute pentru a le reaminti celor două momente importante din viața lor. Acesta poate fi tatuat singur sau împreună cu un alt element, cum ar fi o inimă, care să simbolizeze dragostea ce le va lega pe viață pe cele două.

Alte tatuaje des întâlnite la mame și fiice sunt portretele. De obicei se alege ca fiecare să-și tatueze portretul celeilalte sau un tatatuaj cu chipurile celor două. Pe lângă aceste portrete se pot adăuga inițialele sau o inimă, în care să fie făcute portretele.

Fraze comune sau coordonate GPS

O altă opțiune de tatuaj pentru mame și fiice sunt frazele. Acestea își pot tatua aceeași frază sau un tatauaj să fie făcut în completarea celuilalt pentru ca împreună să fie creată fraza.

Un alt tip de tatuaj des întâlnit este cel al unui animal împreună cu puii săi. De obicei se aleg elefanți sau pisici, important fiind însă ca ambele figuri să apară împreună. Acest tip de tatuaj simbolează maternitatea.

Un tatuaj original, la care pot apela mamele și fiicele este cel al coordonatelor GPS al casei tale sau al locului unde s-a născut copilul tău. Astfel aceste numere vor reprezenta un mister pentru ceilalți, însă pentru cele două va avea o semnificație deplină.

Simbolistica păsărilor tatuate

Alte modele de tatuaje des întâlnit la mame și fiice sunt cele cu păsări. Cel cu păsări și cuib simbolizează modul în care mama are grijă de puii ei și felul în care la un moemntdat aceștia părăsesc cuibul.

Un alt tatatuaj este cel cu două păsări care simbolizează modul în care mama și fiica se ridică și zboară împreună.

Tatuajele complementare

Tatuajele complementare sunt o idee foarte bună pentru a transmite cât de necesari sunt fiicele pentru mame și viceversa. Astfel, dacă ai o fiică, poți să optezi pentru un tatuaj cu un lacăt iar ea să-și tatueze o cheie, sau într-o variantă a tatuajului cu un animal și puiul său, mama poate să-și tatueze un animal adult iar fiica să-și tatueze același animal, însă într-o versiune mai mică.

Tatuajele complementare se pot realiza într-o anumită parte a corpului, cum ar fi încheietura mâinii, un desen pe jumătate. În acest fel, desenul va fi întreg doar atunci când încheietura mâinii mamei va fi alături de cea a copilului său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *