Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tatuaj inimă: Mereu actual și la modă 

Tatuaj inimă: Mereu actual și la modă 

06 ian. 2022, 16:45,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Inima a fost recunoscută de-a lungul culturilor ca fiind un simbol al dragostei, al carității și al compasiunii. Modalitatea excelentă de a-ți aminti de o persoană sau de o perioadă plină de dragoste din viață a fost marcată mult timp prin tatuaje, cel mai întâlnit fiind tatuaj inimă.  

Inima, de obicei, nu apare singură atunci când este inscripționată pe corpul uman, ci este însoțită de efecte florale, puls, săgeată sau semnul de infinit. 

tatuaj inima realizat pe mana stanga

Tatuaj inimă este întâlnit și desenat în forme geometrice și nuanțe de roșu pentru a exprima semnificații simbolice

Mergi la sigur și fii mereu în pas cu moda printr-un tatuaj inima  

Pe măsură ce inima este considerată a fi nucleul minții umane și al gândirii emoționale, cuvântul inimă se referă, de asemenea, la suflet, minte sau spirit. Sub diverse forme și modele, tatuajul inimă este utilizat și cerut cu precădere de către femei și semnifică adesea declarații de iubire, momente din viață, respectul față de o persoană care nu mai este în viață, însoțit de mesaje, simboluri, date din calendar, în diferite forme și culori. 

Tatuaj inimă este întâlnit și desenat în forme geometrice și nuanțe de roșu pentru a exprima semnificații simbolice mai complexe, de exemplu, un simbol al inimii străpuns cu o săgeată, dragostea romantică. În ceea ce privește plasarea, tatuarea inimii este adesea imprimată pe braț sau pe mâini, încheieturi, piept sau zone ascunse ale corpului cum ar fi spatele urechilor, degete și claviculă. În semn de iubire soții aleg să îți deseneze tatuaj inima în locul clasicelor verighete care simbolizează unirea pentru totdeauna a iubirii pe care o poartă. 

tatuaj inima artistica pe incheietura mainii

Culorile calde în nuanțe de roșu sau roz în zone ascunse ale corpului arată iubirea profundă a persoanelor care doresc un astfel de desen pe pielea lor

Speranță, credință și dragoste sunt reprezentate în mare măsură în tatuajele de bătăi ale inimii, astfel încât, aceasta să fie un semn plin de profunzime. Întotdeauna vor exista modele speciale și diferite pentru a exprima personalitatea purtătorului. 

Tatuajul inimă semnifică și diviziunea dintre emoțional și rațional, pasiuni și momente care ne-au marcat în mod plăcut prin iubire, dragoste și admirație. Tendințele moderne din lumea tatuajelor sunt într-o continuă schimbare. Multă lume optează și pentru imprimarea pe piele a unei inimi frânte ce simbolizează nu numai iubirea ruptă, ci și trădarea, dezamăgirea, speranțele nejustificate. Poate fi o inimă cu săgeți, o inimă sfâșiată, sângerare, cusută cu fire grosiere care indică prezența unei perioade nefavorabile. 

tatuaj inimia anatomie pe picior

Sub diverse forme și modele, tatuajul inimă este utilizat și cerut cu precădere de către femei

Cum alegem modelul unui tatuaj inimă 

În funcție de personalitate, întâmplare, dorință sau culori, dar și de elementele care însoțesc acest tatuaj plin de profunzime. O persoană care optează pentru acest tatuaj inimă este are un caracter puternic și curajos. Culorile calde în nuanțe de roșu sau roz în zone ascunse ale corpului arată iubirea profundă a persoanelor care doresc un astfel de desen pe pielea lor. 

Minimalismul tatuajelor cardiac este în tendință, arată extraordinar și sunt alese de cei ce doresc un tatuaj simplu, modern și care arată plăcut pe parcursul anilor. 

Una dintre cele mai frumoase opțiuni de tatuaj este imaginea unei inimi cu aripi care simbolizează inspirația, iubirea absolută a unei persoane care nu mai este în viață și o dorim permanent alături de noi. Potrivit pentru persoanelele încrezătoare, simbol senzualității și al simpatiei, este întâlnit și apreciat peste timp desenul unui tatuaj inimă. 

tatuaj inima rosie mica pe incheietura mainii

Una dintre cele mai frumoase opțiuni de tatuaj este imaginea unei inimi cu aripi care simbolizează inspirația, iubirea absolută

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *