Prima pagină » Actualitate » Tatăl tinerei ucise de șoferul drogat în 2 Mai se teme că întreg cazul ar putea fi mușamalizat

Tatăl tinerei ucise de șoferul drogat în 2 Mai se teme că întreg cazul ar putea fi mușamalizat

21 aug. 2023, 15:18, 1 ,
în Actualitate

Declarație cutremurătoare făcută de tatăl tinerei ucise de şoferul drogat în 2 Mai se teme că întreg cazul ar putea fi mușamalizat. Acesta este incă în stare de șoc după ce și-a pierdut fiica.

Accidentul rutier tragic din 2 Mai a provocat o val de indignare în întreaga Românie, cu atât mai mult cu cât s-a aflat că șoferul vinovat era sub influența drogurilor și că fusese iertat de instanță în trecut într-un caz similar.

Tatăl tinerei ucise de şoferul drogat în 2 Mai se teme de mușamalizare

Dezvăluirea că individul în cauză a mai scăpat nepedepsit în trecut pentru posesia de substanțe interzise a adăugat combustibil la focul indignării. Tatăl fetei decedate în accident a exprimat dorința de a-l vedea pe șoferul drogat după gratii, dar a dezvăluit și temerea că acest caz ar putea fi mușamalizat din cauza influențelor exercitate de funcțiile ocupate de părinții șoferului.

Tatăl Robertei a aflat că Vlad Pascu fusese anterior prins în posesia de droguri și că instanța l-a iertat pe atunci. Această dezvăluire îi alimentează temerile că faptele grave pe care le-a comis acum ar putea să fie trecute sub tăcere și că cazul să fie uitat. Cu toate acestea, tatăl își menține încrederea în judecători, sperând că aceștia vor lua decizia corectă în acest caz.

De asemenea, tatăl Robertei a subliniat că nu dorește să primească nici bani, nici scuze din partea părinților lui Vlad Pascu. În plus, el le-a transmis acestora să acorde o atenție mai mare creșterii și educației copilului lor și să nu se implice în acest caz. Tatăl a exprimat că speră să nu folosească influența pe care ar putea-o avea pentru a afecta decizia judecătorilor cu privire la sentința lui Vlad Pascu.

Tatăl tinerei ucise: Știu că au relații în toată administrația

Tatăl Robertei, tânăra ucisă de şoferul drogat în 2 Mai a explicat că a auzit faptul că părinţii acestuia au foarte mulți bani și multe relații în toată administrația. Bărbatul a dezvăluit că, indiferent de situația financiată a şoferului drogat, justiția trebuie să-și facă treaba:

(…) Sper ca justiția să-și facă datoria, nu că tura trecută, că mi-a ajuns informația astăzi, culmea, că băiatul ar mai fi deținut, consumat (n.r. droguri) în trecut.

Familia Pascu (n.r. familia șoferului) să-și țină scuzele pentru dumnealor, pentru cine vor dumnealor. Pe mine nu mă interesează, nu mă încălzește cu absolut nimic. Ar fi fost mai bine să se ocupe de creșterea copilului și, da, pot să le dau eu lecții cum se crește un copil dacă ei nu știu, eu știu.

N-am avut de-a face cu justiția. Sper să nu am. Nu se știe ce se poate întâmpla, dar în momentul de față 50-50 nu pot să îmi dau cu părerea. Știu că sunt oameni potenți care pot face aproape tot ce vor (n.r familia șoferului). Eu sper să se înțeleagă cuvintele astea și să nu se lase cei din justiție și ce mi-a mai ajuns mie pe la urechi, poate greșit, poate negreșit, poate pe adevăr. Au relații și cunoștințe până la cele mai înalte nivele din administrație, pe toate domeniile și pe toate spețele. Da, deci e un semn mare de întrebare cu justiția și cu ce pot face cei din familia Pascu pentru copilul lor.”, a declarat tatăl fetei omorâte, la Antena 3 CNN.

Comentarii
  • Politicieni, schimbati urgent legea, inasprind-o. Consumatorilor de droguri sa li se ridice dreptul de a mai conduce masini, pe viata (intre altele).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *