Prima pagină » Actualitate » Tatăl Raisei, apel disperat la poliţistul ce i-a ucis fiica pe trecerea de pietoni din București

Tatăl Raisei, apel disperat la poliţistul ce i-a ucis fiica pe trecerea de pietoni din București

22 feb. 2022, 15:09,
în Actualitate

Tatăl Raisei, apel disperat la agentul care i-a omorât fiica, în timp ce traversa strada regulamentar. Bărbatul nu îi cere poliţistului decât să i se facă dreptate. În tot acest timp, expertiza tehnică ar putea scoate la iveală noi informații.

Reamintim, poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni nu a mai vrut să facă testul poligraf. Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, a avertizat că va înainta o plângere penală pentru că i se obstrucționează accesul la dosar.

tatal Raisei, fetita ce a murit in Bucuresti in timp ce traversa strada in mod regulamentar

Altarul Raisei nu mai există, florile și lumânările au fost duse la cimitir, după ce municipalitatea s-a apucat de curăţenie

 

Tatăl Raisei, apel disperat la dreptate

Tatăl Raisei, apel disperat la agentul de poliţie ce i-a omorât fiica pe trecerea de pietoni. După ce săptămână trecută agentul a refuzat solicitarea procurorilor, bărbatul îi cere să se supună testului cu detectorul de minciuni.

Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, spune că tânărul a fost sfătuit de anchetatori să nu-și acorde consimțământul. Acest lucru se datorează faptului că există suspiciuni cum că agentul ar fi stat pe telefon în timp ce se afla la volan.

Totodată, imaginile de pe camerele de supraveghere par a scoate la iveală faptul că poliţistul nu a frânat nici măcar în cel de-al 12-lea ceas.

”Încercăm să supraviețuim, să mergem mai departe, să trecem peste toată drama asta… Ne este din ce în ce mai greu, din ce în ce mai dor, ieri s-au făcut 40 de zile.

Ne-a trimis scrisoare și în scrisoare întreba dacă ar putea să ne ajute. I-aș transmite că ar putea să ne ajute foarte, foarte mult dacă ar merge acolo unde îi propun autoritățile. Adică la detectorul de minciuni, să nu mai încurce ancheta. Chiar dacă nu-și dă acordul pentru detector, tot vinovat este!”, a declarat tatăl Raisei.

În tot acest timp, angajații Primăriei Sectorului 1 s-au apucat mai devreme de curățenia de primăvară. Astfel au înlăturat orice urmă a tragediei de pe Strada Laminorului. Altarul Raisei nu mai există, florile și lumânările au fost duse la cimitir, după ce municipalitatea s-a apucat de curăţenie.

Poliţistul Constantin Popescu, tânărul care a accidentat-o mortal pe copila de numai 11 ani, este cercetat sub control judiciar pentru ucidere din culpă.

colaj cu imagini de la locul accidentului, unde o fetita, Raisa a murit pe trecerea de pietoni

Totodată, imaginile de pe camerele de supraveghere par a scoate la iveală faptul că poliţistul nu a frânat nici măcar în cel de-al 12-lea ceas

 

Poliţistul a refuzat să mai facă testul poligraf

Agentul care a spulberat-o mortal pe Raisa în timp ce traversa regulamentar a fost de mult supus audierilor şi a relatat anchetatorilor că nu îşi aminteşte unele lucruri din momentul accidentului pentru că era în stare de şoc. A rămas ca acesta să fie supus detectorului de minciuni. Săptămâna trecută însă, agentul a refuzat să mai facă testul poligraf, deși inițial era dispus să fie treacă și prin această procedură.

Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, a făcut dezvăluiri grave de la audierile care au avut loc până acum la Brigada Rutieră Udrişte. Acesta atrage atenţia asupra faptului că poliţistului i se acordă nişte privilegii de care nu ar trebui să aibă parte în mod normal. Acesta aduce însă acuzaţii şi la adresa comisarului-sef, Brăgădireanu Valentin, care se pare că în mod clar nu îi permite accesul în preajma martorului sau a inculpatului.

Acum, după ce toată ancheta pare că se mișcă din ce în ce mai greu, tatăl Raisei face apel disperat la agentul care i-a omorât fiica, pentru a-și reveni în simțuri și a face dreptate.

politistul ce a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita accidentata pe trecerea de pietoni

Poliţistul Constantin Popescu, tânărul care a accidentat-o mortal pe copila de numai 11 ani, este cercetat sub control judiciar pentru ucidere din culpă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`