Prima pagină » Cultural » Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! Iată de ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur

Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! Iată de ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur

22 iul. 2024, 12:19,
BZI.ro, în Cultural

Tatăl lui Salman Khan a rupt tăcerea și a explicat de ce fiul său nu s-a căsătorit încă cu românca Iulia Vântur, cu care are o relație de mai bine de zece ani.

Încă de la început, relația lui Salman Khan cu Iulia Vântur a fost păstrată discretă. Deși faimosul actor din Bollywood a avut mai multe iubite, românca frumoasă este cea care i-a câștigat cu adevărat inima.

Tatăl lui Salman Khan, despre Iulia Vântur

În 2019, Salim Khan, tatăl actorului, a rupt tăcerea și a explicat de ce fiul său, care are acum 58 de ani, nu s-a căsătorit încă. Atunci am aflat că Salman Khan se teme de căsătorie și nu are curajul necesar pentru a face acest pas.

„Intră cu ușurință în relații, dar îi lipsește curajul de a se căsători. Este un om foarte sincer și se îndrăgostește ușor. Cu toate acestea, el se întreabă mereu dacă femeia poate avea grijă de o familie, așa cum o face mama lui. El vrea ca femeia cu care se căsătorește să fie dedicată soțului și copiilor ei, la fel cum a fost mama lui. Ea ar trebui să gătească mese pentru copii, să-i ajute să se pregătească și să se asigure că le sunt făcute temele. Însă acestea nu sunt ușor de avut în zilele noastre!”, a spus la vremea respectivă Salim Khan, conform hindustantimes.com.

Iulia Vântur se mândrește cu Salman Khan

Cu ceva timp în urmă, blondina a declarat în presa internațională că actorul este cel mai important susținător al ei.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”, a afirmat Iulia Vântur într-un interviu acordat City Times, în timp ce se afla într-o vizită în Dubai.

„El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces”, a mai spus Iulia Vântur, citată de khaleejtimes.com.

Iulia Vântur a strălucit la nunta lui Anant Ambani

Iulia Vântur a strălucit la propriu la nunta lui Anant Ambani, fiul unui magnat indian, eveniment care a atras vedete și personalități din lumea întreagă. De precizat că românca noastră a făcut furori cu ținutele alese pentru evenimentul ce s-a întins pe trei zile.

Anant Ambani, fiul preşedintelui Reliance Industries, Mukesh Ambani, s-a căsătorit cu Radhika Merchant, în cadrul unui eveniment extravagant ce a făcut înconjurul mapamondului și la care au participat celebrități din toate colțurile lumii.

Iulia Vântur a optat pentru ținute elegante, tradițional indiene, cu diverse aplicații strălucitoare aurii sau argintii. Kim Kardashian a ales o rochie roșie pentru una dintre serile evenimentului, iar apoi s-a îmbrăcat într-o rochie albă împodobită cu diamante.

Tatăl lui Salman Khan crede că fiului său îi lipsește curajul de a se căsători cu Iulia Vântur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024