Prima pagină » Cancan ultimă oră » Tatăl lui Salman Khan, declarații surprinzătoare despre viața amoroasă a fiului său, în contextul relației de 10 ani cu Iulia Vântur

Tatăl lui Salman Khan, declarații surprinzătoare despre viața amoroasă a fiului său, în contextul relației de 10 ani cu Iulia Vântur

17 iul. 2024, 23:41,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Salim Khan, tatăl lui Salman Khan, a vorbit despre viața amoroasă a fiului său și a explicat de ce starul de la Bollywood nu s-a însurat până acum. În vârstă de 58 de ani, Salman Khan este unul dintre cei mai curtați bărbați de la Bollywood și prin viața lui au trecut unele dintre cele mai frumoase femei din India. Totodată, tatăl lui Salman Khan a dezvăluit ce fel de femeie caută fiul său.

De notorietate sunt relațiile lui Salman Khan cu Sangeeta Bijlani, Somy Ali, Aishwarya Rai, Katrina Kaif, actrițe celebre în India și femei extrem de frumoase. Toate au visat că pot ajunge doamna Khan, însă iată că nu a fost așa și, la 58 de ani, Salman este încă neînsurat, iar relația cu Iulia Vântur pare tot mai discretă.

De ce nu este însurat Salman Khan, la 58 de ani și ce fel de femeie caută

Publicația hindustantimes.com a reamintit, recent, declarațiile pe care tatăl lui Salman Khan le-a făcut într-un interviu din anul 2019, vizavi de viața amoroasă a fiului său.

Pentru că este un bărbat curtat în India, un actor celebru la Bollywood și cu foarte multe admiratoare în toată lumea, fanii lui Salman Khan se întreabă de ce acesta nu s-a căsătorit până acum. Explicația a oferit-o chiar tatăl actorului, Salim Khan. La rândul său actor, producător de film și scenarist, Salim Khan a făcut, totuși, o serie de declarații surprinzătoare, ca și când relația lui Salman cu Iulia Vântur nu ar fi una serioasă sau că nu ar exista deloc.

„Intră cu ușurință în relații, dar îi lipsește curajul de a se căsători. Este un om foarte sincer și se îndrăgostește ușor. Cu toate acestea, el se întreabă mereu dacă femeia poate avea grijă de o familie, așa cum o face mama lui”, a declarat tatăl lui Salman Khan atunci.

Ca și când fiul său nu este implicat într-o relație amoroasă, Salim Khan a continuat: „El vrea ca femeia cu care se căsătorește să fie dedicată soțului și copiilor ei, la fel cum a fost mama lui. Ea ar trebui să gătească mese pentru copii, să-i ajute să se pregătească și să se asigure că le sunt făcute temele. Însă acestea nu sunt ușor de avut în zilele noastre!”

Publicația respectivă a trecut apoi în revistă câteva dintre relațiile celebre ale lui Salman Khan, cu diverse actrițe din India, iar povestea de dragoste Iulia Vântur este trecută la categoria „zvonuri”, situație cât se poate de ciudată având în vedere că ei ar fi împreună de aproape 10 ani.

Iulia Vântur și Salman Khan au fost la nunta lui Anant Ambani, dar au petrecut separat

Începând de vineri, 12 iulie și până duminică, 14 iulie, a avut loc nunta anului 2024, în India. Anant Ambani, fiul cel mic al celui mai bogat om din Asia – Mukesh Ambani, s-a căsătorit cu Radhika Merchart, fiica magnaților din industria farmaceutică Viren și Shaila Merchant. De la petrecerea excentrică nu avea cum să lipsească actorul Salman Kahn.

Salman Khan a fost invitat de onoare, fiind bun prieten cu mirele, iar vedeta de la Bollywood a fost surprins în zeci de clipuri și imagini pe rețelele de socializare, în mai multe ținute.

Însă, ce a fost lesne de remarcat la aparițiile lui Salman Khan a fost lipsa totală a Iuliei Vântur din preajma sa. Actorul a fost surprins pas cu pas, încă de la sosirea la eveniment, pe covorul roșu, în zona panourilor pentru fotografii și pe ringul de dans, însă în niciuna dintre ocazii Iulia Vântur nu era alături de el.

Nu au pozat împreună la panou, ca un cuplu, nu au dansat împreună și nici nu apar împreună în clipurile de pe rețelele de socializare, care au surprins momente din timpul nunții. Iulia Vântur a fost, însă, prezentă la nuntă pentru că a postat pe contul său de Instagram câteva imagini de acolo. S-a putut observa astfel că a schimbat câteva ținute, extrem de apreciate pe rețelele de socializare, însă nu a venit la nuntă la brațul lui Salman Khan.

Sau, cel puțin, nu a apărut împreună cu acesta în clipurile care au surprins momentele când starul de la Bollywood la petrecerile de nuntă sau când dansa cu prietenii lui. În schimb, Salman Khan a făcut fotografii la panoul oficial cu sora lui sau actrița Aishwarya Rai, care i-a fost și iubită în trecut, iar în timpul nunții a fost surprins ținându-se de mână cu actrița Rekha, în vârstă de 69 de ani acum, de care starul era îndrăgostit în tinerețe.

Iulia Vântur, despre Salman Khan

Iulia Vântur a recunoscut recent că e o provocare viața alături de starul de la Bollywood. Cu toate acestea, e mândră de Salman Khan și îl susține.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”, a afirmat Iulia Vântur într-un interviu acordat City Times, în timp ce se afla într-o vizită în Dubai.

„El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces”, a mai spus Iulia Vântur, citată de khaleejtimes.com.

În timp ce mulți îi văd căsătoriți pe cei doi, Salman Khan a declarat deschis la un moment dat că „zilele lui de căsătorie s-au încheiat’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *