Prima pagină » Cancan » Tatăl lui Denis Drăguș rupe tăcerea după nunta fiului său. Fotbalistul a rupt orice legătură cu părinții săi

Tatăl lui Denis Drăguș rupe tăcerea după nunta fiului său. Fotbalistul a rupt orice legătură cu părinții săi

12 iul. 2024, 12:38,
în Cancan

Tatăl lui Denis Drăguș rupe tăcerea și face declarații dureroase după nunta fiului său, la care nu a fost invitat nici el, nici soția. Bărbatul recunoaște că scandalul are rădăcini mai vechi, din urmă cu șase ani, totul având legătură cu Vanessa. În prezent, Denis Drăguș a rupt orice legătură cu părinții săi, care nu au voie să-și vadă nici nepoatele.

A fost nuntă mare miercuri seara la Ciolpani, în Ilfov, unde Denis Drăguș și Vanessa au făcut nunta dar și botezul fetiței mai mici. Au fost 200 de invitați, unul și unul, dar printre ei nu s-au aflat și părinții mirelui, socrii mari. Explicația e simplă și tristă: Denis Drăguș nu și-a invitat părinții la nuntă, pentru că sunt certați de mai mulți ani.

Denis Drăguș nu mai are nicio relație cu părinții săi

Nu este o noutate că Denis Drăguș are o relație rece cu cei care l-au crescut și susținut, cel puțin la începutul carierei. De-a lungul timpului, fotbalistul și părinții săi și-au aruncat acuze dure. În centrul scandalului se află Vanessa, pe care părinții fotbalistului au considerat-o nepotrivită pentru el. Prin urmare, Denis și Vanessa i-au taxat, iar aceștia nu-și pot vedea nici nepoatele.

Din păcate, iată că nici căsătoria lui Drăguș nu a reușit să repare lucrurile. Sursa menționată scrie că Vanessa ar fi avut ultimul cuvânt și i-ar fi transmis lui Denis Drăguș că părinții lui nu sunt bineveniți în ziua lor specială.

De precizat e faptul că mama și tatăl lui Denis Drăguș nu au fost prezenți nici la botezul Gloriei, acum în vârstă de 3 ani, care a avut loc în iunie 2021. La momentul respectiv, internaționalul român și-a pulverizat, fără menajamente, părinții, explicând și de unde a pornit acest scandal.

„Au alimentat încontinuu scandalul, au zgândărit răni care se mai închideau, au jignit, au amenințat, au trimis mesaje urâte, am auzit vorbe nelalocul lor venite dinspre ei. Nu poți spune că mă iubești când lansezi o colecție de minciuni despre mine”, spunea, la acea vreme, Denis Drăguș.

Tatăl lui Denis Drăguș rupe tăcerea după nunta fiului său

Acum, tatăl fotbalistului care abia a fost mire a acordat un amplu interviu pentru Fanatik, în care își imploră copilul să-l reprimească, pe el și pe soție, în viața lui. El însuși recunoaște că s-au spus multe, inclusiv din partea lui, dar e pregătit să îngroape securea războiului. Ba chiar îi amintește fiului său câte a făcut pentru el de-a lungul timpului. Nu se poate abține însă să nu spună cât de mult l-a schimbat Vanessa.

Mihai Drăguș, tatăl atacantului, fost fotbalist și el la mijlocul anilor 90, a apelat la publicație în speranța că așa fiul său va primi mesajul lui.

„Vreau doar să știe el și să știe toată lumea că îl iubim și eu, și mama lui! Și am suferit, am plecat de acasă într-o altă localitate pentru trei, patru ani de zile ca să-mi fac datoria de părinte. Asta să știe lumea sportului.

Eu mi-am făcut datoria de părinte. Și am făcut totul cu banii mei. Ar fi fost frumos ca acum să fi spus atât: «Mulțumesc, părinții mei!». Să ne fi mulțumit și nouă, nu numai soției. Nu cred că i se producea vreun accident la gură dacă ne-ar fi mulțumit și nouă după meciurile de la Euro. Am fi meritat și noi măcar atât”, a declarat tatăl lui Denis Drăguș.

Ulterior, a explicat și de când s-a stricat relația dintre ei. Mai precis, de când Denis avea 19 ani.

„A intervenit fata asta care l-a schimbat la 180 de grade. Din copilul ăla cuminte și ascultător n-a mai fost același”, a mai spus Mihai Drăguș.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`