Prima pagină » Cultural » Tatăl lui Cosmin Seleși face furori pe scenă la vârsta de 75 de ani. „El e cel mai bun…”

Tatăl lui Cosmin Seleși face furori pe scenă la vârsta de 75 de ani. „El e cel mai bun…”

13 iul. 2023, 11:13,
în Cultural

Tatăl lui Cosmin Seleși face furori pe scenă la vârsta de 75 de ani. Ioan Seleși s-a remarcat de-a lungul timpului în muzică și actorie și a cucerit publicul cu rolurile sale și energia debordantă. În prezent, acesta s-a retras din lumina reflectoarelor, dar nu ezită să apară la tv atunci când este invitat. Iată ce spune Cosmin Seleși despre relația cu tatăl lui celebru.

Tatăl lui Cosmin Seleși face furori pe scenă la vârsta de 75 de ani

Tatăl lui Cosmin Seleși se mândrește cu o carieră artistică impresionantă. La vârsta de 75 de ani, acesta impresionează cu energia sa și glumele savuroase. Ioan Seleși apare destul de rar la tv și preferă să se dedice vieții de familie.

Ioan Seleși are doar cuvinte de laudă când vine vorba de familia sa pe care o ține departe de ochii curioșilor. Acesta se înțelege de minune cu fiul său, Cosmin Seleși, care i-a moștenit talentul și îi calcă pe urme.

„El e cel mai bun, pentru mine! Cosmin a urcat pe scenă de foarte mic, de la doi ani. S-ar zice că m-a moștenit, din acest punct de vedere. Când am înțeles că vrea să dea la teatru, i-am căutat meditator. (… L-am văzut jucând prima dată ca actor profesionist abia la șapte ani după ce luase licența. Nu voi uita ziua aia! A jucat o comedie spumoasă la Teatrul Elisabeta, care mi-a mers direct la suflet!”, a declarat Ioan Seleși.

În prezent, tatăl lui Cosmin Seleși se dedică nepoților săi și se declară un bărbat împlinit pe plan personal și profesional.

Ce spune Cosmin Seleși despre familia sa

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai apreciați actori din lumea artistică românească. Dincolo de succesul în carieră, acesta se mândrește cu familia sa. Actorul și prezentatorul tv se bucură din plin de rolul de tată și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa.

Recent, Cosmin Seleși a dezvăluit cum a cunosut-o pe Irina și cum a cerut-o în căsătorie, chiar în garsoniera în care locuiau.

,,La un moment dat prin casă mi-a venit întrebarea, fără să am vreun plan făcut. Am pus întrebarea și ea a acceptat, așa că i-am zis că plec să-i cumpăr inelul!  Ne-am întâlnit la semafor, la Universitate. Ea era într-o mașină cu o amică de-ale ei, eu în alta. Prietena ei din mașină m-a invitat la un ceai… și, de acolo, eu am plecat cu Irina! (…) Nunta noastră a fost așa cum noi ne-am dorit-o la acel moment. Starea civilă a fost la Zalău, în orașul meu natal, iar cununia religioasă, la Focșani. Am avut prietenii apropiați și familiile alături.”, a mărturisit artistul.

Ioan Seleși are o carieră impresionantă și cucerește publicul cu energia sa debordantă la vârsta de 75 de ani. Acesta are doar cuvinte de laudă pentru fiul său, Cosmin Seleși, care i-a moștenit talentul artistic. Cei doi se înțeleg de minune și nu ezită să se afișeze împreună la evenimentele mondene. Cosmin Seleși se mândrește cu tatăl său, însă își ține familia departe de lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *