Prima pagină » Radio » Actualitate » Tatăl Loredanei Groza a vorbit despre frumsețea artistei. Ce spune despre așa-zisele operații estetice

Tatăl Loredanei Groza a vorbit despre frumsețea artistei. Ce spune despre așa-zisele operații estetice

14 apr. 2023, 11:51,
în Radio

Tatăl Loredanei Groza a vorbit despre frumsețea artistei, susținând că este naturală, aceasta neavând operații estetice. Domnul Vasile susține că sunt multe persoane invidioase pe felul în care arată fiica sa, la mai bine de 50 de ani. Astfel, tatăl divei a ținut să le închidă gura celor care fac acuzații nefondate cu privire la înfățișarea fiicei sale.

Loredana Groza este, de foarte multă vreme, în centrul unor discuții care vizează aspectul său fizic. Deseori acuzată că a apelat la bisturiu, aceasta a afirmat de fiecare dată că nu a apelat niciodată la operații estetice. Recent, și tatăl artistei a luat atitudine pentru a convinge opinia publică de faptul că înfățișarea sa nu suferit intervenții estetice.

Ce spune tatăl Loredanei Groza despre frumsețea artistei și despre așa-zisele operații estetice

Vasile Groza susține că multe femei sunt invidioase pe frumusețea fiicei sale, supranumită „Madonna de România”, și care, la 53 de ani, arată mult mai bine decât în tinerețe. Tatăl Loredanei Groza susține că frumusețea fiicei sale nu se datorează medicului estetician, ci naturii, care a înzestrat-o cu trăsături deosebite.

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar așa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni.

Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a precizat Vasile Groza.

Loredana Groza a negat mereu că și-a făcut intervenții estetice

De-a lungul timpului s-a vorbit despre faptul că Loredana Groza ar fi călcat pragul medicului estetician, însă ea a negat întotdeauna, deși înfățișarea sa este mult schimbată analizând fotografii mai vechi.

Artista a dezvăluit că pentru a se menține în formă are extrem de mare grijă la ce mănâncă și a renunțat, desigur, la o serie de alimente cu foarte multe calorii. În plus, face mult sport și pune pasiune în tot ce face.

„Trebuie să ai o viață disciplinată. Să nu mănânci orice, să nu gândești orice, să fii un om bun, pozitiv, să faci cu pasiune orice. Și dacă mănânci, faci dragoste sau gătești. Orice lucru dacă-l faci cu pasiune, îți iese perfect.

Nu merg des la cosmetică, nu-mi permit să pierd timp acolo. Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă”, a mai declarat Loredana Groza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *