Prima pagină » Cultural » Tatăl Laurei Roșca a dezvăluit ce a vorbit ultima oară la telefon cu fiica lui. „Mie nu mi-a zis că pleacă la mare”

Tatăl Laurei Roșca a dezvăluit ce a vorbit ultima oară la telefon cu fiica lui. „Mie nu mi-a zis că pleacă la mare”

02 oct. 2023, 11:27,
în Cultural

Tatăl Laurei Roșca a dezvăluit ce a vorbit ultima oară la telefon cu fiica lui înainte ca aceasta să își piardă viața. Dj Lalla a avut un final tragic, care încă ridică întrebări. Laura Roșca, pe numele ei real, a fost descoperită moartă pe o plajă din Mamaia acum câteva zile și a fost înmormântată duminica.

Tatăl fetei este profund șocat și a reușit să vorbească despre situația fiicei sale, chiar în ziua în care a avut loc înmormântarea, cu ultimele puteri pe care le avea.

Tatăl Laurei Roșca a dezvăluit ce a vorbit ultima oară la telefon cu fiica lui

Dj Lalla a fost găsită decedată pe o plajă din Mamaia, după câteva câteva ore de la anunțul către bărbatul care o găzduiește că intenționează să meargă să vadă răsăritul. Apropiații susțin că era o înotătoare foarte pricepută și nu își explică cum de cadavrul a fost descoperit aproape de mal.

Ieri, regretata artistă a fost condusă pe ultimul drum, iar toți cei care au iubit-o au venit să-și ia rămas bun. După înmormântare, tatăl ei, copleșit de durere, a făcut noi declarații despre Laura. Bărbatul a ținut să sublinieze că tânăra se simțea bine atunci când au vorbit ultima oară, dar nu l-a informat că urma să plece la mare.

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată…

Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural…Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era bine dispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare.  Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i stupefiant, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus, îndurerat, tatăl tinerei artiste chiar în ziua în care a înmormântat-o, potrivit Antena 3 CNN .

Cu cine a vorbit Dj Lalla la telefon înainte să moară

Dj Lalla era foarte iubită în mediul online, iar vestea morții ei a căzut ca un trăsnet peste cei care au cunoscut-o. Una dintre prietenele tinerei, de meserie tot Dj, este încă în stare de șoc.

Nu i-a venit să creadă când a aflat de tragedie, mai ales că vorbise cu ea recent.

„Doamne, acum o săptămână am vorbit și eu cu ea… sunt în șoc… nu pot să cred”,  a spus prietena Laurei Roșca, în secțiunea de comentarii.

Tatăl Laurei Roșca a oferit, ieri, o declarație cu privire la ultima discuție purtată cu fiica sa.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`