Prima pagină » Cancan ultimă oră » Tatăl Elenei Chiriac, atacuri dure la adresa lui Marian Drăgulescu și TJ Miles, după scandalul cu fiica sa

Tatăl Elenei Chiriac, atacuri dure la adresa lui Marian Drăgulescu și TJ Miles, după scandalul cu fiica sa

12 apr. 2022, 22:45,
în Cancan ultimă oră

Elena Chiriac se află în mijlocul unui scandal de proporții la Survivor România. Concurenta s-a certat la cuțite cu Marian Drăgulescu și cu TJ Miles, după unificarea triburilor. Acum, văzând cele întâmplate, tatăl acesteia încearcă să explice de unde a pornit cearta și care este părerea lui despre conflict. Romeo Chiriac a vorbit atât despre sportiv, cât și despre influencer.

Se pare că Elena îl cunoștea pe Marian Drăgulescu înainte de competiția Survivor România, motiv pentru care tatăl său nu înțelege atitudinea sportivului.

„La Survivor s-a creat un conflict cu un personaj pe care ea îl știa bine. Ea a fost premiată la Gala Sportului pentru performanțele din taekwondo, iar apoi a prezentat evenimentul de trei ori. Când a prezentat evenimentul, l-a cunoscut pe Marian Drăgulescu, s-a legat o prietenie între ei, au comunicat bine și s-au revăzut și cu alte ocazii”, a spus Romeo Chiriac.

Tatăl Elenei Chiriac, atacuri dure la adresa lui Marian Drăgulescu și TJ Miles

Tatăl Elenei Chiriac a încercat să explice conflictul care a pornit între fiica sa și Marian Drăgulescu. El susține că tânăra concurentă doar și-a spus punctul de vedere cu privire la modul în care sportivul a tratat unificarea echipelor. El susține că nu are pretenții de la TJ Miles, numindu-l chiar „cutie de conserve”, însă de la gimnast s-ar fi așteptat la mai mult.

„Faptul că s-a creat un conflict de asemenea anvergură între ei doi – și nu îl judec, dar îl explic – m-a surprins inițial. Dar Elena a fost iritată de modul în care Marian a tratat unificarea echipelor. De la TJ nu am pretenții, este o cutie de conserve strălucitoare, goală, în afară de tatuaje și câteva mesaje pe care nu le verbalizează bine, dar le vrea motivaționale, nu ai cum să ai așteptări de la el”, a declarat el pentru sursa menționată.

Romeo Chiriac susține că avea așteptări de la Marian Drăgulescu să se comporte precum un sportiv adevărat.

„Dar de la Marian, care a făcut sport de performanță, individual, mă așteptam să fie fair-play și să se comporte ca un sportiv. Nu poți, în momentul în care sunt două echipe rivale, să faci așa ceva. Dacă era naționala de gimnastică a României și concura cu cea a Rusiei, nu se ducea să se bată pe burtă cu rușii. Nu te bucuri, nu tragi pentru ei. El a fost strivit, nu s-a integrat în grup și face asta dintr-o frustrare și o răzbunare. Lucrul ăsta nu se face”, a mai spus el.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *