Prima pagină » Local » Tatăl Dianei, tânăra ucisă de urs la Bușteni, a transmis un mesaj cutremurător: „Am trăit cea mai dureroasă zi”

Tatăl Dianei, tânăra ucisă de urs la Bușteni, a transmis un mesaj cutremurător: „Am trăit cea mai dureroasă zi”

11 iul. 2024, 09:29, 21 ,
în Local

Tatăl Dianei Maria, tânăra ucisă de urs la Bușteni, a transmis un mesaj de-a dreptul cutremurător. Bărbatul susține că 9 iulie a fost ziua cea mai dureroasă din viața sa, atunci când a aflat că fiica lui a murit.

Cu inima sfâșiată, bărbatul a publicat un mesaj de rămas bun prin care a precizat că Diana nu va fi uitată niciodată.

„Cu inimile sfâșiate, anunțăm că în data de 9 iulie am trăit cea mai dureroasă zi din viețile noastre. Draga noastră fiică ne-a părăsit în cel mai tragic mod posibil. Drum lin către cer, iubita noastră… Nu te vom uita niciodată. Lacrimile noastre vor curge mereu pentru tine, iar amintirea ta va rămâne veșnic în inimile noastre.😭😭😭”, a transmis tatăl tinerei ucise de urs.

Diana Maria, ucisă de un urs la Bușteni

Diana Maria, în vârstă de 19 ani, de loc din Popricani, a fost atacată cu bestialitate de un urs. Tânăra a fost trasă într-o râpă și omorâtă de animalul sălbatic.

„Ursul a atacat-o pe tânără pe potecă, a tras-o în vegetația de lângă potecă și undeva în această vegetație a scăpat-o într-o prăpastie și a căzut acolo. Ursul a coborât după ea, iar persoana care a rămas în potecă și a văzut tot ce s-a întâmplat a sunat la 112 și de aici s-a declanșat acțiunea de recuperare sau de salvare”, a transmis șeful Salvamont România.

Pentru a fi scos trupul neînsuflețit din râpă a fost necesară împușcarea ursului.

„Cercetările continuă pentru a stabili toate cauzele și circumstanțele în care s-a produs incidentul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunile de ucidere din culpă și braconaj cinegetic. Parchetul urmează să se pronunțe și asupra legalității împușcării ursului. Din verificările de până acum, a reieșit că a fost o stare de necesitate care a impus împușcarea ursului pentru a preveni alte evenimente negative”, a transmis, miercuri, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Citește și: Imaginile groazei! Nici salvatorii nu au putut privi corpul tinerei din Iași, sfârtecată de urs la Bușteni. Diana a murit strigând după ajutor

Citește și: Tânăra ucisă de urs la Bușteni era din Iași. Nu a avut nicio șansă în fața sălbăticiunii

Directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Prahova, George Stratulat, a declarat miercuri pentru Agerpres că ursul împușcat va fi testat pentru rabie.

„Suntem pregătiţi să primim probe pentru examinare anatomo-patologică şi virusologică pentru rabie. Avem un protocol prin care toate animalele sălbatice împuşcate sunt supuse acestor teste. Aşteptăm să fie adus ursul sau probele necesare”, a explicat el.

Comentarii
  • Condoleante pt pierderea suferita… stay strong brother.

  • Condoleante familiei.
    Trebuiesc respectat cu strictete ceea ce srie pe panourile de intrare in paduri, ca sunt anuntate pericole de intalnire cu ursii.
    Unii se aventureaza neascultand de restrictii si in cele din urma o patesc.
    Cat despre urs, i-a fost foame, asa cum si omului cand ii este foame este nervos. Acei tineri pentru el era o amenintare la habitatul lui.
    Stopati defrisarile de paduri ca iata cum ati deranjat habitatul ursilor si a celorlalte animale. Se taie copaci pe sustache – ilegal si se incarca camioane cu supratonaj care circula pe drumurile publice, ceea ce este foarte periculos de a de produce tragedii, iar dintre camioane nu respecta legislatia rutiera, sunt vechi, au cauciucuri mancate de tractiuni.
    * Ursul nu trebuia impuscat si trebuia tranchilizat, appoi dus departe in parcurile muntoase.

    • Condoleanțe ursului !, a murit nevinovat ucis de animalele.hominide invadatoare !, acela.era.habitatul lui și stilul.lui de viață!, ei urșii nu au nici o vina.ei nici nu.pot fi schimbați in iepurasi draguți!

  • …ce cu pozele alea de „vedetism….” publicitate la silicoane….botox…acid hialuroic si fumat… asta e de invatat la adolescenti? la invatat carte nu la picior peste picior cu tigaroniu intre degete si umflate cu substantele alea

    • astea isi incep viata sexuala de la 12 ani……………..la 19 is experte. Nu le e frica de boli care se transmit sexual ca hiv/sida, hepatite, gonoree, sifilis, hpv si cancer etc….nevindecabile

  • nu mai mergeti prin myunti si paduri ca la piata Nicolina!!!!! Informati-va cand mergeti prin munti, ca nu e soseaua d ecentura!!!!!!!

    Acuma ministerul mediului 0 udmr- va pune in discutie din nou chestiune uciderrii ursilor000 din cauza unora ……

    ROMANIA ARE NEVOIE DE O COTA DE EDUCATIE, NU DE O COTA DE UCIDERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • prin munti se merge in grup , cu galagie , nu asa doi iubiti soptindu-si vorbe . Din cauza lor a fost impuscat un urs tanar!!!!!!!!!! Condoleante ursilor!

  • Fram ursul polar

    Daniela, sa sugi cucul la toți ursii din lumea asta !
    Să mă cac pe toate indicațiile prețioase la toți atotcunoscători pulii de pe aici !
    Condoleanțe familiei.

    • nu mai mergeti prin munti si paduri ca la piata Nicolina!!!!! Informati-va cand mergeti prin munti, ca nu e soseaua d ecentura!!!!!!!

      Acuma ministerul mediului 0 udmr- va pune in discutie din nou chestiune uciderrii ursilor000 din cauza unora ……

      ROMANIA ARE NEVOIE DE O COTA DE EDUCATIE, NU DE O COTA DE UCIDERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • TREBUIA S-O LASE URSULUI- ERA PRADA LUI

  • Condoleanțe ursului !, a murit nevinovat ucis de animalele.hominide invadatoare !, acela.era.habitatul lui și stilul.lui de viață!, ei urșii nu au nici o vina.ei nici nu.pot fi schimbați in iepurasi draguți!

  • PENTRU POPOVICI

    ROMANIA ARE NEVOIE DE O COTA DE EDUCATIE….

    EDUCATIE ADEVARATA NU ARE COTE, ESTE CONTINUA SI OMNIPREZENTA !

  • Păcat de urs !, lau ucis mișelește in teritoriul lui de vînătoare ! , mu era pe străzi nici în curțile oamenilor !, era la el acasă , în natură, in pădure !, nu vă mai ajung dracului plimnările aiurea prin creierii munților și inima pădirilor !, mai și umblați ca miște handicapaþi neechipați , needeucați și nepregătiți să respectați natura și animalele din locurile prin care vă plimbați terchea-berchea

  • Asta pățești când guvernul nu ascultă de specialiști ci de scursurile din ong, abonați la fonduri și care cerșesc toată ziua, indivizi fara scrupule care nu au lucrat în viața lor o zi!

  • Bietul om ! rip ! Suparare mare ! De suparare i-or aparut niste semne pe antebrat de zici ca n-or sa-i mai treaca. Sunt semne de strong, o fi vreo mantra sau vreo tantra ceva.
    Si iar zic : bietul om ! Nici n-o apucat sa se bucure din plin ca nevasta a luat bac-ul.
    Tantissmi condoleanzze, fratello.

  • Gașca din Intim

    Marian, nu băga în seamă frustrații lipsiți de educație și „iubitorii de animale” care nu se regăsesc în regnul uman!!! Condoleanțe din partea celor care am copilărit la Gară în Intim!

  • GAȘCA DIN INTIM 🌈

    Am copilărit și lăbărit intim din copilărie , gașca noastră de băieți neam cunoscut intim și am rămas înpreună la intim 🌈
    Fii tare Mariane și cînd ai nevoie noi la intim toată gașca noastră te așteaptă seara la Gară să o facem iară 🌈

  • O sa las aici doar un singur comentariu fara a raspunde ulterior ultrasilor iubitori de animale pana la fanatism…..
    Sunt tatal Dianei,fata a fost pe un traseu marcat sigur pentru turisti,a avut incredere in semnele despre care vorbiti…..
    Aluziile sexuale incepute la 12 ani nu-si au rostul ,mai ales ca nu cunoasteti persoana…..
    sa aveti multa lumina in suflete si incercati sa nu mai reactionati rautacios dupa primul instinct…..incercati macar putin sa fiti oameni….

    P.S….:Cine a facut acest articol nu a realizat ca doar o singura poza este a Dianei,toate celelalte nu,or sa fie dati in judecata,cand iei poze de pe pagina de facebook al cuiva,asigura-te ca nu aduci prejudiciu de imagine altor persoanedeci……faceti diferenta intre pozele de pe acest articol si pozele cu Diana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024