Prima pagină » Cancan ultimă oră » Tatăl Denisei Răducu a ajuns la capătul puterilor! Emilian Răducu se confruntă cu probleme financiare. Care este cea mai mare durere a bărbatului

Tatăl Denisei Răducu a ajuns la capătul puterilor! Emilian Răducu se confruntă cu probleme financiare. Care este cea mai mare durere a bărbatului

14 sept. 2024, 14:40,
în Cancan ultimă oră

A cheltuit tot ce a avea pentru a-și salva fiica, iar acum, după moartea ei, tatăl Denisei Răducu a ajuns la capătul puterilor! Emilian Răducu se confruntă cu probleme financiare, dar are și o mare durere în suflet.

Dincolo de faptul că fiica lui a murit la o vârstă foarte fragedă, familia Denisei Răducu a mai primit o lovitură. Tatăl ei are probleme financiare și trece prin momente dificile. Emilian Răducu a cheltuit toți banii pe care i-a avut în speranța că va putea să îi salveze viața fiicei sale.

Tatăl Denisei Răducu a făcut declarații dureroase despre problemele cu care se confruntă

Tatăl Denisei Răducu a făcut declarații dureroase despre clipele grele prin care trece de când fiica lui s-a stins din viață. A decis să se pensioneze, iar acum a depus actele în acest sens. A declarat că nu vrea să se plângă, deși nu stă excelent cu banii.

Ultimii ani din viața familiei Răducu au fost cei mai îngrozitori. Artista s-a stins din viață în anul 2017, iar după o lun gă perioadă în care atât ea, cât și restul familiei sale au luptat împreună pentru a-i salva viața.

Tatăl ei a mărturisit la Xtra Night Show că și-a cheltuit toți banii în acest scop, doar gândindu-se că fiica lui ar putea fi salvată. Tot efortul a fost înzadar, însă.

”Nu mă vait, adică nu vreau să spun că stau chiar extraordinar de bine, dar nici nu mă plâng! De vreo trei luni de zile am depus actele de pensionare pentru că că încadrez într-un articol referitor la legile acestea ale noastre de pensionare pe care le are țara aceasta a noastră, adică anticipat”, a declarat Emilian Răducu, la Xtra Night Show.

Emilian Răducu se judecă cu foștii colegi de breaslă ai fiicei sale

După moartea Denisei Răducu, foștii săi colegi au vândut drepturile de autor ale ei. Având succesul răsunător al artistei, acestea ar fi avut o valoare considerabilă. Ei bine, iată că nimeni nu se aștepta ca familia ei să rămână fără ele.

”Suntem în judecată. Ne judecăm, deci, imediat după ce s-a întâmplat nenorocirea, pentru că au fost niște ,, așa să le zic, care și-au bătut joc, nu numai de ea, și de noi ca familie. Și Florin Pește și sunt mai mulți. (…) Noi nu mai beneficiem de nimic, nu mai avem niciun drept”, a mai declarat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *