Prima pagină » Radio » Actualitate » Tatăl Denisei Manelista face dezvăluiri cutremurătoare. Ce nu poate accepta bărbatul după cinci ani și jumătate de la moartea fiicei

Tatăl Denisei Manelista face dezvăluiri cutremurătoare. Ce nu poate accepta bărbatul după cinci ani și jumătate de la moartea fiicei

17 feb. 2023, 10:49,
BZI.ro, în Radio

Emilian Răducu, tatăl Denisei Manelista, face dezvăluiri cutremurătoare la mai bine de cinci ani de la moartea fiicei sale. Chiar dacă a trecut atâta timp, familia artistei nu poate accepta această grea pierdere. Bărbatul a mai spus că merge de câteva ori pe săptămână la cimitir, pentru a aprinde lumânări la mormântul Denisei.

Tatăl Denisei Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, a făcut recent o serie de declarații dureroase, cu privire la fiica lui care a murit. Familia regretatei artiste încă nu poate trece peste această pierdere, iar tatăl Denisei, Emilian Răducu pe numele său, este îngenuncheat de durere, chiar și în prezent, povestind că are nopți în care nu poate dormi din cauza dorului care îl cuprinde când se gândește la fata lui.

Tatăl Denisei Manelista, dezvăluiri cutremurătoare

Cu ultimele puteri, bărbatul a făcut o serie de declarații despre faptul că merge din 2 în 2 zile la cimitir pentru a aprinde o lumânare la mormântul fiicei sale. De asemenea, Emilian Răducu a mai spus că își dorește să rămână cu amintirea fiicei sale atunci când era pe scenă și se simțea bine, precizând că nu va trece niciodată peste decesul regretatei artiste.

„Ce să fac? Sunt cu serviciul, cu casa, cu ale mele. Nu am cum să trec niciodată peste moartea fiicei mele. Au trecut cinci ani și jumătate, de atunci, foarte greu, inexplicabil de greu. De când s-a întâmplat tragedia asta… din două în două zile merg la cimitir la ea să îi aprind o lumânare pentru că îmi este frică să nu ia cavoul foc… Știți povestea cu cavoul care i-a luat foc după ce a fost înmormântată, în primul an de la o lumânare, nu? A fost un șoc pentru mine! Mi se rupe inima de dorul fiicei mele, dar nu am ce să fac, trebuie să accept viața asta care nu este de multe ori corectă.

Atunci când merg la cimitir la ea nu îi fac poze la mormânt pentru că nu pot să le am în telefon. Mi se rupe sufletul dacă găsesc așa imagini cu ea în telefon. Am tablouri cu Denisa în casă, atunci când era bine, era pe scenă, era veselă și aranjată. Nu îmi doresc să am imaginea ei altfel”, a declarat Emilian Răducu pentru Click!

Ce s-a întâmpla cu bărbatul cu care Denisa Manelista trebuia să se căsătorească

Înainte de a-și găsi sfârșitul, Denisa Răducu nu avea o mulțime de planuri doar când venea vorba despre viața profesională. Astfel, artista avea gânduri mari și în viața sa personală, dat fiind faptul că ar fi trebuit să se căsătorească cu Florin, un tânăr afacerist stabilit în Spania.

Cât despre tânăr, Emilian Răducu crede că acesta și-a refăcut viața alături de o altă persoană, așa cum ar fi și firesc, mai ales că au trecut mai bine de 5 ani de la decesul Denisei Manelista.

„Probabil Florin și-a refăcut viața lângă altcineva, așa mă gândesc eu. Nu cred că stă el de cinci ani și jumătate singur, de când a murit fiica mea. Este ceva normal să fie cu altcineva. Așa le-a fost scris lui și fiicei mele să nu rămână împreună”, a mai precizat Emilian Răducu, tatăl Denisei Manelista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *