Prima pagină » National » Tatăl bebelușului înecat în cristelniță, declarații cutremurătoare de la momentul cumplit! Cum a avut loc tragedia: „A inhalat 110 ml apă…”

Tatăl bebelușului înecat în cristelniță, declarații cutremurătoare de la momentul cumplit! Cum a avut loc tragedia: „A inhalat 110 ml apă…”

02 feb. 2021, 09:35,
BZI.ro, în National

Tatăl bebelușului din Suceava, care a murit înecat în cristelniță, face declarații sfâșietoare despre momentul cumplit! Creștinarea fiului său s-a transformat în momente de coșmar! Bărbatul povestește cum a avut log tragedia.

Tatăl copilului înecat în cristelniță, declarații șocante

Un bebeluș de o lună și jumătate s-a stins din viață după slujba de botez.
Micuțul a fost creștinat la Biserica „Sf. Constantin și Elena”, din cartierul Zamca, municipiul Suceava, însă ceea ce trebuia să fie motiv de sărbătoare s-a transformat în momente cumplite.
Totuși, părintele micuțului vine și face dezvăluiri cutremurătoare. Se pare că bebelușul nu trebuia să fie scufundat complet în apă, iar preotul ar fi trebuit să știe lucrul acesta.

Totodată, băiețelul ar fi înghițit 110 ml de lichid.

„L-am dus la biserică pentru încreștinare, ce pot să vă spun e că băiatul plângea, dar preotul l-a scufundat de trei ori în apă, iar el a inhalat apă.

Părintele l-a scos, l-a șters, de la doctori am aflat că a inhalat 110 ml apă. Pe copil l-a bușit sângele pe nas, l-am pus cu fața în jos, să scoată apa, nu și-a revenit, bătăile inimii erau, dar avea un puls foarte scăzut… Dacă vezi copilul cu gura căscată și că plânge nu îl scufunzi de tot în apă, nu?”, a afirmat revoltat tatăl, când băiatul era încă în viață, potrivit Monitorul de Suceava.

Prima reacție a Bisericii

Protopopul Doru Budeanu,
de la Protopopiatul Sucevei, a dat primele declarații despre cazul bebelușului înecat în cristelniță. El susține faptul că, într-adevăr, micuțul a fost scufundat complet în apă, dar este de părere că acest lucru nu reprezintă o greșeală.

„Botezul se face prin întreita cufundare, după rânduielile Bisericii”, a declarat protopopul Doru Budeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *