Prima pagină » Actualitate » Tatăl baronului PSD Marian Oprişan ţine sub teroare un bloc întreg: ”Aruncă cu clor pe copiii care se joacă în fața blocului ” – VIDEO

Tatăl baronului PSD Marian Oprişan ţine sub teroare un bloc întreg: ”Aruncă cu clor pe copiii care se joacă în fața blocului ” – VIDEO

14 mart. 2024, 10:18,
în Actualitate
Tatăl baronului PSD Marian Oprișan terorizează un bloc întreg, iar oamenii au ajuns la capătul răbdării. Unii susțin chiar că bărbatul aruncă cu clor pe copiii care se joacă în fața blocului.
Liderul social democrat este o persoană controversată care a fost de numeroase ori anchetată de procurori. De fiecare dată este dubios cum a scăpat de acuzații în contextul în care acesta a fost toată viața bugetar, iar mama sa, cu salariul minim pe economie, și-a făcut o reședință care valorează câteva milioane de euro. În urmă cu puțin timp, George Simion a câștigat procesul intentat de Marian Oprișan care dorea despăgubiri după ce liderul AUR l-a făcut hoț și i-a filmat impresionanta reședință.

Tatăl baronului PSD Marian Oprișan terorizează un bloc întreg

De săptămâni întregi, un vecin tulbură liniștea unui bloc din Focșani. Acest individ este nimeni altul decât tatăl biologic al lui Marian Oprișan, fostul șef al Consiliului Județean Vrancea. Locatarii au încercat să rezolve problemă prin apeluri repetate la poliție și prin numeroase plângeri, dar fără succes. Individul continuă să provoace scandaluri, dând vină chiar pe vecinii săi. De-a lungul timpului au fost aplicate sancțiuni pentru comportamentul scandalos al acestui bărbat. Chiar și ieri seară, poliția a fost chemată în bloc din cauza zgomotelor infernale venite din apartamentul său.

Au existat și episoade în care acesta nu a fost sancționat pentru comportamentul său. Cu toate acestea, bărbatul contestă în mod constant sancțiunile primite în instanță, câștigând unele și plătind altele. Vecinii se plâng că au ajuns la limita răbdării din cauza zgomotelor și scandalurilor create. Individul susține că este deranjat de copiii vecinilor de la etajul unu, în vârstă de 3 și 5 ani, motiv pentru care declanșează astfel de incidente.

Folosește orice obiect din casă pentru a face zgomot, inclusiv tigăi și dulapuri. O locatară a povestit că copilul ei a fost atacat cu clor și a necesitat îngrijiri medicale, ceea ce a determinat obținerea unui certificat medico-legal. În decursul a zece ani, cinci familii care locuiau la etajul unu, deasupra apartamentului acestui individ, au plecat din bloc din cauza scandalurilor.

Marian Oprișan, liderul controversat al PSD-ului

PSD-ul este plin de baroni precum Marian Oprișan. Liderul social democrat din Vrancea are o avere extrem de mare și pe care o justifică prin mama lui. Vorbim despre cea mai recentă declarație făcută de baron în momentul în care și-a cumpărat o mașină de câteva sute de mii de euro. Oprișan le-a transmis jurnaliștilor că autoturismul i l-a făcut propria mamă cadou:
Este o maşină senzaţională, da satisfacţii şi on road, şi off road. Sunt pasionat. Vă spun cât se poate de clar, banii sunt din contul mamei mele care se afla de multă vreme sunt controlul procuroriilor anticorupţie”, a spus Oprisan.
Oprișan mai are un domeniu care valorează câteva milioane de euro tot pe numele mamei.  Potrivit declarației sale de avere, Marian Oprișan a încasat în 2020 venituri doar de la Consiliul Județean Vrancea, puţin peste 164.000 de lei. În total, soţii Oprişan au avut venituri de aproape 330.000 de lei anul trecut, aproximativ 66.000 de euro. Tatăl lui Marian Oprișan este divorțat de mama acestuia care, în pofida averii pe care o deține, a lucrat la o fabrică de confecții din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *