Prima pagină » Cancan » Tatăl Andreei Tonciu, relație cu menajera. Cei doi aveau o relație de aproape un an

Tatăl Andreei Tonciu, relație cu menajera. Cei doi aveau o relație de aproape un an

16 mai 2022, 14:45,
în Cancan

Bombă în showbiz-ul autohton după ce s-a aflat că tatăl Andreei Tonciu a avut o relație cu menajera, încă din vara anului trecut. Infidelitatea tatălui vedetei a ieșit la iveală la începutul acestei primăveri, în luna martie. Se pare că bărbatul regretă ceea ce a făcut însă sunt slabe speranțe să fie iertat de mama Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu a mărturisit recent că părinții ei sunt pe cale să divorțeze! Tatăl fostei concurente de la „Bravo, ai stil!” și Survivor România înșelat-o pe mama acesteia cu menajera. În prezent, vedeta TV traversează o perioadă extrem de dificilă. Părinții ei au decis să divorțeze după mulți ani de relație, subiect despre care a vorbit cu lacrimi în ochi, fiind în mod evident extrem de afectată.

Tatăl Andreei Tonciu, relație cu menajera

Din informațiile care au ieșit la iveală, tatăl Andreei Tonciu a fost cel care a călcat strâmb. Acum însă este prea târziu pentru a-și mai salva căsnicia, după cum spune frumoasa brunetă. Vedeta a povestit, în cadrul unei emisiuni, că tatăl ei a avut o aventură cu menajera, o femeie de 34 de ani, căsătorită și cu doi copii.

Se pare că cei doi aveau o relație de mai mult timp, dar s-a aflat abia în această primăvară. Iar această veste a venit ca un șoc pentru toată lumea.

„Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani. Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu”, a spus Andreea Tonciu, în emisiunea „La Măruță”.

Andreea Tonciu a discutat cu soțul menajerei

Vedeta TV a mărturisit că la scurt timp după ce a aflat de aventura celor doi, ar fi discutat atât cu femeia, cât și cu soțul ei, aflat la acea vreme la muncă în străinătate. Bruneta a mai spus și că a rugat-o pe femeie să renunțe la relația cu tatăl ei, însă nu a fost ascultată.

„Am vorbit cu ea (n.r. – menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el. A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe, ei știu ce e la ei în familie”, a mai spus bruneta.

Pe de altă parte, mama brunetei ar fi auzit, din întâmplare, o discuție telefonică între soțul ei și femeia care le făcea curat în casă.

„Am ajutat-o foarte mult. Îi dădeam tot ce nu mai purtam eu și sora mea. Mă comportam cu ea ca și cum ar face parte din casa mea”, a mai spus Andreea Tonciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *