Prima pagină » Culinar » Tartină făcută cu salată de ouă şi ceapă verde
Tartină făcută cu salată de ouă şi ceapă verde

Tartină făcută cu salată de ouă şi ceapă verde

25 mai 2020, 10:13,
BZI.ro, în Culinar

Nu ştii ce să mai pregăteşti pentru micul dejun? Reţeta de tartine cu salată de ouă şi ceapă verde îţi vine în ajutor. Unde mai pui că micul dejun va fi unul săţios şi absolut delicios!

Ingrediente:

2-3 felii de pâine (neagră, albă, cu seminţe etc.)
6 ouă
câteva fire de ceapă verde
câteva fire de usturoi verde, opţional
4 linguri maioneză
sare, după gust
piper, după gust
1 linguriţă boia dulce

​Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, după ce apa a dat în clocot, timp de 10 minute. Între timp, cureţi şi speli ceapa verde şi, dacă doreşti, usturoiul verde, apoi le tai mărunt. După ce ouăle au fiert şi s-au răcit, le descojeşti şi le tai cubuleţe. Le pui într-un bol, adaugi maioneza, ceapa verde şi usturoiul verde (opţional), apoi asezonezi cu sare şi piper după gust şi cu boiaua dulce.

Omogenizezi compoziţia şi laşi la rece aproximativ o jumătate de oră. Întinzi salata pe feliile de pâine şi le serveşti decorate după imaginaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *