Prima pagină » Eveniment-Social » Târgul de Cariere revine la Palas Mall! Oportunități pentru candidați și angajatori pe 18 și 19 octombrie 2024, la Iași
Târgul de Cariere revine la Palas Mall! Oportunități pentru candidați și angajatori pe 18 și 19 octombrie 2024, la Iași

Târgul de Cariere revine la Palas Mall! Oportunități pentru candidați și angajatori pe 18 și 19 octombrie 2024, la Iași

15 oct. 2024, 02:00,
Iulia MARIA în Eveniment-Social

Târgul de Cariere își deschide porțile pe 18 și 19 octombrie 2024, la Iași, oferind șansa de a descoperi numeroase oportunități profesionale, de a interacționa cu angajatori din diverse domenii și de a testa noi produse. Ediția din acest an promite un mediu ideal atât pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, cât și pentru companiile care doresc să-și crească vizibilitatea și să recruteze noi talente

Târgul de Cariere se adresează tuturor celor care vor să ia pulsul pieței muncii, fie că sunt în căutarea unui job, a unui stagiu de practică sau internship, ori doresc să interacționeze direct cu reprezentanți ai companiilor din diverse domenii. Evenimentul va avea loc pe 18 și 19 octombrie 2024, între orele 10:00 și 18:00, în incinta Palas Mall, reunind peste 30 de angajatori din sectoare precum inginerie, IT, telecomunicații, producție și tehnică, marketing, auto și automotive, servicii BPO, logistică, transport și multe altele. Participanții la târg vor avea șansa de a se remarca în fața angajatorilor încă de la eveniment, de a afla cele mai noi informații despre piața muncii și de a primi răspunsuri pe loc la întrebările lor. De asemenea, aceștia pot testa produsele companiilor prezente și se pot informa în detaliu despre cerințele și așteptările din domeniul lor de interes, având totodată posibilitatea de a alege drumul profesional care li se potrivește cel mai bine.

Oportunități pentru candidați și angajatori pe 18 și 19 octombrie 2024, la Târgul de Cariere din Iași

Pentru candidați, Târgul de Cariere oferă multiple avantaje. În primul rând, interacțiunea directă cu angajatorii reprezintă un punct important, deoarece le permite să se familiarizeze cu așteptările acestora și să afle mai multe despre cultura organizațională a companiilor. În plus, târgul oferă acces la o gamă variată de oportunități profesionale, de la locuri de muncă, la stagii de practică și internship-uri.

Pentru angajatori, târgul reprezintă o ocazie excelentă de a-și crește vizibilitatea pe piața muncii, de a-și consolida brandul de angajator și de a interacționa direct cu un număr mare de candidați, potriviți pentru pozițiile deschise. Companiile prezente au ocazia de a promova valorile și cultura organizațională, dar și de a scurta procesul de recrutare prin interacțiunile directe și schimbul de contacte. Mai mult, târgul facilitează conexiuni între angajatori, recrutori și candidați, oferind o platformă eficientă pentru schimbul de informații și resurse.

Ediția precedentă a Târgului de Cariere

Conform organizatorilor, ediția anterioară a Târgului de Cariere a atras un număr impresionant de participanți și angajatori, fiind un real succes. În cadrul evenimentului din anul trecut, 6.579 de participanți au avut ocazia să interacționeze cu 29 de companii din diverse domenii, fiind disponibile 1.678 de locuri de muncă. Vizibilitatea online a fost, de asemenea, remarcabilă, cu peste 12.050 de vizitatori online, iar campania de promovare a inclus peste 200 de materiale afișate în diverse locații din oraș, precum stații de transport, panouri, LED-uri și mijloace de transport.

Târgul de Cariere din perioada 18 – 19 octombrie 2024, din Iași, reprezintă o oportunitate de neratat. Vor fi oportunități noi pentru candidați și angajatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`