Prima pagină » National » Țara care oferă cetățenilor cele mai bune condiții de viață! Mulți români lucrează aici
Țara care oferă cetățenilor cele mai bune condiții de viață! Mulți români lucrează aici

Țara care oferă cetățenilor cele mai bune condiții de viață! Mulți români lucrează aici

27 sept. 2024, 12:20,
Mirela Gabriela Todosi în National

Mulți vor să afle țara care oferă cetățenilor cele mai bune condiții de viață! Un studiu recent a arătat care este țara preferată de mulți cetățeni pentru că oferă stabilitate, siguranță pentru cetățeni, sistem de sănătate și de învățământ dezvoltat și stabilitate financiară. Mulți români lucrează aici și s-ar muta definitiv în țara care oferă cele mai bune condiții de trai.

Țara care oferă cetățenilor cele mai bune condiții de viață!

Țara cu cel mai ridicat nivel de trai, în care tot mai mulți români merg să muncească, este Danemarca. Cu toate că cetățenii din Danemarca plătesc unele dintre cele mai mari taxe din lume, acest lucru este echilibrat de faptul că cea mai mare parte a asistenței medicale din țară este gratuită, îngrijirea copiilor este subvenționată, studenții nu plătesc taxe de școlarizare și primesc burse pentru acoperirea cheltuielilor din timpul studiilor, în timp ce vârstnicii primesc pensii și au asigurați asistenți pentru îngrijire.

De asemenea, Danemarca oferă și cele mai bune salarii, bonusuri pentru angajați și prime în funcție de performanță.

„Danemarca este o țară care în general are rezultate bune în clasamentele individuale în domenii precum educația, sănătatea, stabilitatea politică, stabilitatea economică și multe altele. Danemarca este văzută ca un loc care are foarte multă grijă de cetățenii săi și oferă o înaltă calitate a vieții rezidenților săi.”, a declarat Elliot Davis, reporter al US News and World Report.

O altă țară ce oferă condiții bune de trai pentru cetățeni este Elveția.

Locuri de muncă la mare căutare în Danemarca

Mulți români își caută locuri de muncă în străinătate, iar țările nordice au început să fie atractive pentru cei care vor să aibă un salariu bun. Pe o platformă de recrutare, o companie străină din Danemarca anunță că vrea să angajeze muncitori pentru abator. Salariile sunt atractive, acestea ajungând până la 5 000 de euro lunar. De asemenea, se adaugă și alte beneficii, precum bani de vacanță și bonusuri de performanță.

,,Căutăm muncitori pentru abator (porc) în departamentul de dezosare al unei companii din Danemarca, care doresc să participe la producția zilnică, în tura de seară. Vorbim despre o săptămână de 4 zile.”, se precizează în anunțul postat pe platforma de recrutare.

Angajatorul oferă angajare cu contract de muncă danez, contract permanent, în cadrul unei companii daneze; salariu plătit la fiecare 2 săptămâni; bani vacanță (+12,5%) și SH pay (plată pentru zilele de duminică și sărbători legale); suport administrativ constant (inclusiv tax card, yellow card).

De asemenea, o companie din Danemarca anunță că vrea să angajeze un vopsitor auto calificat pentru o poziție permanentă cu normă întreagă și un salariu de 5000 de euro pe lună. Danemarca oferă salarii motivante pentru cei care dau dovadă de seriozitate și profesionalism. Printre responsabilități se află pregătirea suprafețelor pentru vopsit, pulverizarea vopselelor/lacului pe bază de apă, experiență cu vopsirea/șlefuirea (sablarea)/pulverizarea vopselei, stabilitate și seriozitate în îndeplinirea sarcinilor de lucru și în munca în echipă. În România, un vopsitor auto are un salariu, în medie, de 4000 de lei net, pe când în Danemarca ar putea primi un salariu de șase ori mai mare ca în țară.

Danemarca este țara cu cel mai ridicat nivel de trai, conform unui studiu recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`