Prima pagină » Cancan » Tanti Lenuța, „bunica” lui Mircea Bravo, a împlinit 76 de ani! Ce surpriză i-a pregătit comediantul

Tanti Lenuța, „bunica” lui Mircea Bravo, a împlinit 76 de ani! Ce surpriză i-a pregătit comediantul

12 iun. 2024, 11:46,
în Cancan

Zilele trecute, tanti Lenuța, „bunica” lui Mircea Bravo, a împlinit 76 de ani, iar comediantul i-a pregătit o surpriză pe măsură. Colaborarea dintre cei doi a început în urmă cu opt ani, din care s-a născut o frumoasă prietenie. În ceea ce o privește pe tanti Lenuța, aceasta era cunoscută deja telespectatorilor, de dinainte de colaborarea cu Mircea Bravo.

În vârstă de 76 de ani, Lenuța Moldovan, pe numele său real, este originară din comuna Chinteni, județul Cluj, și apare adesea în clipurile video ale lui Mircea Bravo. Deși nu este bunica reală a vloggerului, cei doi se înțeleg foarte bine în realitate. Tanti Lenuța a apărut recent și în filmul de comedie al creatorului de conținut, „Mirciulică”, potrivit LPF.

Tanti Lenuța, „bunica” lui Mircea Bravo, a împlinit 76 de ani

Tanti Lenuța din Chinteni, cunoscută însă mai ales ca „Bunica” lui Mircea Bravo, a împlinit 76 de ani. „Nepot” cu vechime, comediantul a ținut să marcheze așa cum se cuvine această zi, așa că i-a făcut o vizită. Ce a ieșit a postat pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor, îndrăgostiți iremediabil de autentica bunicuță.

Lenuța Moldovan, pe numele real, este orginară din comuna Chinteni, județul Cluj, și a ajuns cunoscută publicului larg în urma clipurilor postate de Mircea Bravo. Mulțumită actorului, „bunica” a apărut și în reclame TV, ba chiar și în filmele sale. Însă farmecul său și autenticitatea au făcut ca ea să fie atât de iubită.

De ziua ei, actorul a vizitat-o acasă cu mai mulți instrumentiști, care i-au uns femeii sufletul de bucurie. Mircea i-a dus și o orhidee, iar femeia, vizibil stânjenită, abia s-a abținut să nu izbucnească în plâns. Chipul a trădat întreaga sa emoție.

Asta în primă instanță, pentru că apoi nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, așa cum se vede din imaginile de mai jos.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mircea Bravo (@mirceabravo)

Cel mai probabil, femeia i-a omenit apoi, așa cum procedează de fiecare dată când oamenii îi calcă pragul. De altfel, pe bufet se vede tronând o pâine arătoasă. Restul bucatelor ni li puteam doar imagina!

Iar despre casa femeii ce poți să spui? O încântare! O casă de veritabilă bunică, curată și împodobită cu tablouri și ”scoarțe”, așa cum se purtau în alte timpuri.

„La mulți ani, bunica, să trăiești, să ne încânți și să ne înveți!”, i-a a transmis Mircea Bravo, și el emoționat, femeii.

Cum a ajuns Tanti Lenuța vedetă

Tanti Lenuța avea 68 de ani când a apărut, pentru prima dată, pe Internet, într-un videoclip.

„Colaboram cu echipa de la televiziunea din Cluj. La un moment dat, s-a desființat studioul de la noi și apoi s-au împrăștiat treburile. Eu eram liniștită, am zis că gata, nu mai filmăm. Și odată numai văd că mă abordează Mircea Bravo. El m-a sunat. Dar păi cine e ăsta? Și pe urmă m-am trezit cu el la mine acasă.

Când l-am văzut prima dată, m-am întrebat ce o mai vrea și copilul ăsta? M-am uitat la el, copil tânăr, eu cu vârsta pe care o am, mi-a zis ce vrea să facă și cum vrea să facă. După ce am povestit, am zis «hai să încercăm!».

După aia am spus către bărbatul meu, măi, la ăștia ce le-o trebui? Atunci am zis, dacă tot m-am băgat, oi vedea eu. De-mi place mă duc, de nu-mi place, nu mă duc”, a povestit tanti Lenuța în urmă cu ceva timp.

Și se vede treaba că i-a plăcut! Sunt deja ani buni de când cei doi filmează împreună, au milioane de vizualizări, iar bunica din Chinteni se roagă să-i țină Dumnezeu sănătoși astfel încât să facă lumea să se simtă bine în continuare, pentru că, de fapt, ăsta este scopul lor. Și le reușește de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024