Prima pagină » Cancan ultimă oră » Tania Budi, traumatizată în copilărie de tatăl său. Cu ce problemă se confruntă și acum vedeta

Tania Budi, traumatizată în copilărie de tatăl său. Cu ce problemă se confruntă și acum vedeta

24 iul. 2022, 21:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Tania Budi are 54 de ani și o carieră fabuloasă în lumea televiziunii, astfel că numele ei este cunoscut la scară largă, fiind apreciată pentru frumusețea de care dă în continuare dovadă.

Vedeta, deși s-a retras din lumina reflectoarelor și preferă să-și trăiască viața discret, recent, a adus în prim-plan un aspect mai puțin cunoscut de opinia publică.

Tania Budi, traumatizată de tatăl său

Tania Budi, în ciuda faptului că se afișează mereu cu zâmbetul pe buze, oferind tuturor celor din jur o stare de bine, de fapt, ascunde o mare dramă.

În spatele femeii independente, puternică și veselă se află un copil care a traversat multe traume în trecut.

Conform declarațiilor sale, tatăl a fost cel care a făcut-o să își trăiască cu teamă copilăria. În ciuda faptului că, subliniază ea, bărbatul a iubit-o foarte mult, comportamentul acestuia a fost mereu unul foarte dur, tatăl său ajung să fie chiar violent verbal.

Tania Budi spune că în casa copilăriei sale nu se putea discuta, căci tatăl său mereu găsea un motiv de ceartă, tot timpul având doar el dreptate, dorind să se facă mereu numai așa cum spunea el.

”M-a iubit foarte mult, dar era un om foarte dur. În limbaj în primul rând. Ne certa tot timpul. Dacă vreo colegă de-a mea venea cu vreo unghie dată cu lac, nu mai avea ce să caute în casă, o făcea c@r#ă și noi tremuram. Nu primeam pe nimeni în casă, ne doream și noi să vină cineva să se joace cu noi. Tot timpul căuta nod în papură.

Din păcate nu se prea putea discuta cu el. Era închis în el, verbal era foarte violent. De când eram mică auzeam numai cuvinte urâte”, a spus Tania Budi.

După traumele trăite în copilărie, aspectele negative ale acelei perioade au marcat-o pe termen lung pe vedetă.

Blonda, deși este considerată una dintre femeile mondene care pot avea orice și pe oricine, spune că nici acum nu a depășit unele bariere, care o împiedică să gestioneze anumite relații ori situații.

”A crescut în mine frica de oameni. Chiar și acum sunt foarte timidă. Nu știu să gestionez succesul sau o mică supărare. Avea momente când atât de degeaba ne certa…”, a mai explicat Tania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *