Prima pagină » Cancan » Tania Budi, singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu a vrut-o de noră. ,,Cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât!”

Tania Budi, singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu a vrut-o de noră. ,,Cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât!”

11 aug. 2023, 10:06,
în Cancan

Tania Budi a fost singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu a vrut-o de noră. Recent, faimosul designer a recunoscut că a fost la un pas să se căsătorească cu frumoasa Tania Budi și a declarat că aceasta a fost marea lui dragoste. Cătălin Botezatu își asumă trecutul amoros controversat și rolul de mare cuceritor. Recent, creatorul de modă a fost surprins în compania unei focoase brunete, iar mai mulți sunt de părere că cei doi au o relație. Iată ce spune Cătălin Botezatu despre noua lui cucerire.

Tania Budi, singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu a vrut-o de noră

Cătălin Botezatu s-a iubit cu mai multe femei celebre din România. Designerul a recunoscut că marea sa iubire a fost Tania Budi, iar mama lui o dorea foarte mult de noră. Creatorul de modă și fosta parteneră de viață au rămas în relații bune după despărțire, iar în prezent colaborează pe plan profesional.

,,Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi!’.

De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama! Dar nu am cum să cert un înger! Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger!

Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit!”, a declarat Botezatu despre fosta iubită, Tania Budi.

Cine este noua cucerire a designerului

Cătălin Botezatu a fost surprins în ultima vreme în ipostaze tandre cu Alexandra Doicescu, fiica unui chirurg și a unei avocate. Creatorul de modă nu a dorit să dezvăluie ce relație are cu focoasa brunetă, însă recunoaște că aceasta l-a cucerit cu frumusețea sa.

Alexandra Doicescu deține o afacere în domeniul medical, dar este pasionată și de modelling. Tânăra l-a însoțit pe Cătălin Botezatu la festivalul Untold, la mai multe petreceri private, iar fotografiile pe care le postează bruneta pe rețelele de socializare au dat de gândit. Designerul a fost rezervat în declarații când a fost întrebat dacă formează sau nu un cuplu cu Alexandra Doicescu.

„A fost prezentă la toate evenimentele mele, o prezență agreabilă, o femeie după care toți bărbații întorc capul!”, a precizat creatorul de modă.

Cătălin Botezatu a fost la un pas să se căsătorească cu Tania Budi. Designerul s-a iubit cu femei celebre din showbiz-ul autohton, fiind și în prezent un mare cuceritor. Rămâne de văzut ce relație are creatorul de modă cu Alexandra Doicescu, tânăra care a fost surprinsă tot mai des în compania lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă se bucură din plin de succes în carieră și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Designerul își asumă trecutul amoros și relațiile de dragoste controversate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`