Prima pagină » Cancan » Tania Budi se menține tânără și arată spectaculos. Ce spune Cătălin Botezatu despre fosta lui iubită

Tania Budi se menține tânără și arată spectaculos. Ce spune Cătălin Botezatu despre fosta lui iubită

28 dec. 2021, 10:40,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai frumoase femei din România, Tania Budi, se menține tânără și arată spectaculos. Vedeta atrage privirile tuturor la evenimentele mondene și este curtată de bărbați celebri din showbiz-ul autohton. Dincolo de celebritate și de fizicul fără cusur, Tania Budi a provocat de-a lungul timpului controverse în spațiul public. Iată ce spune Cătălin Botezatu despre fosta lui iubită.

Tania Budi, tânără și mereu în formă

Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, Tania Budi, parcă a descoperit secretul frumuseții și face furori cu formele ei perfecte. La vârsta de 53 de ani, vedeta arată spectaculos și atrage privirile tuturor ori de câte ori apare în lumea mondenă.

Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar fotografiile în ipostaze provocatoare sunt extrem de apreciate de public. 

Tania Budi arată impecabil, iar trecerea timpului nu și-a lăsat amprenta asupra acesteia. Frumoasa vedetă a mărturisit că nu se abate de la câteva reguli esențiale care o ajută să se mențină în formă. În cadrul unui interviu, Tania Budi a dezvăluit care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

„Nu mă spăl niciodată cu săpun pe față. Mă spăl doar cu apă dimineața, iar seara am un gel de față special, după care aplic o cremă hidratantă. Somnul are un aport foarte mare asupra tenului și starea interioară la fel. Când am orice mică supărare eu joc un teatru cu mine și mă prefac față de mine că sunt bine. Așa se ia și organismul după mine, după ce îi dictez.”, a precizat aceasta.

Frumusețea Taniei Budi a provocat controverse și suspiciuni din partea unora. S-a zvonit că vedeta arată spectaculos deoarece a apelat frecvent la ajutorul medicilor esteticieni. Cu toate acestea, Tania Budi a precizat că nu are operații estetice, ci mici intervenții care să îi pună în evidență trăsăturile.

„Sunt adepta operațiilor estetice, dacă este nevoie, asta după 60-65 de ani. Eu încă nu mi-am făcut niciuna.”, a declarat vedeta.

Tania Budi este adepta unui stil de viață sănătos, aceasta având o alimentație echilibrată și diversificată. În ultima perioadă, a slăbit câteva kilograme, iar în prezent are un trup fără cusur și o siluetă de invidiat.

„Mănânc orice, oricând, dar în cantitate mică. Cam o jumătate sau chiar o treime dintr-o porție pe care aș mânca-o în mod normal. Evit mult zahărul și, evident, dulciurile, dar asta nu înseamnă că nu mănânc din când în când ciocolată, înghețată sau prăjituri. O dată la două săptămâni… Cam așa.”, a mărturisit aceasta.

Ce spune celebrul designer Cătălin Botezatu despre fosta lui iubită 

Tania Budi și Cătălin Botezatu au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu câțiva ani. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, iar relația lor avea să le aducă și mai multă celebritate.

Creatorul de modă și fosta lui iubită au avut relații amoroase extrem de mediatizate, însă aceștia nu au ținut cont de criticile celor din jur. După ce s-au despărțit, Cătălin Botezatu și Tania Budi au păstrat legătura. 

Aceștia s-au despărțit fără a provoca scandal în presă, dorind să păstreze discreția. Mai mult, celebrul designer are numai cuvinte de laudă când vine vorba de fosta lui iubită. Cătălin Botezatu a recunoscut în trecut că Tania Budi a fost singura femeie din viața lui pe care ar fi dus-o la altar. 

Deși au trecut mulți ani de când cei doi au fost iubiți, Cătălin Botezatu este mereu fascinat de frumusețea fostei lui iubite.

„Tania este o femeie frumoasă, foarte frumoasă. Bine îmbrăcată, arată foarte bine. Hm, nu îmi pot lua ochii de la ea, nu mă pot abține să nu mă uit la ea.”, a declarat creatorul de modă.

La rândul ei, Tania Budi a recunoscut că îi place să fie înconjurată de tineri și că aceștia o inspiră mereu. Frumusețea de invidiat a vedetei este apreciată de toți, aceasta făcând schimbări de look ori de câte ori simte nevoia. Mai mult, Tania Budi a precizat că nu ține cont de vârstă și se bucură de viață.

„Sunt omul care se adaptează la tot ce se întâmplă în jurul lui. Mereu sunt updatată, îmi mențin prospețimea în gândire, am prieteni de 20-25 de ani, prieteni buni, sunt pe vibe-ul lor. (…)

Libertatea îmi dă mai multă energie decât dragostea. Fac ce vreau în fiecare secundă, vorbesc cu cine vreau și nu vorbesc cu cine nu vreau. Depinde de noi cum ne construim.”, a declarat aceasta.

O altă vedetă care se menține în formă și arată spectaculos este prezentatoarea de știri Octavia Geamănu. Aceasta a mărturisit că are aceeași greutate ca pe vremea când era o adolescentă. 

La vârsta de 53 de ani, Tania Budi se menține tânără și are un fizic de invidiat. Frumoasa vedetă atrage privirile tuturor, fiind una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *