Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Tania Budi: «Scena de sex din film nu a provocat niciun fior»
Tania Budi: «Scena de sex din film nu a provocat niciun fior»

Tania Budi: «Scena de sex din film nu a provocat niciun fior»

12 nov. 2010, 12:08,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:3141;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Una dintre cele mai atrăgătoare femei de peste 40 de ani, Tania Budi a participat într-o scenă mai puţin întalnită în peliculele romaneşti: aproape goală, într-o partidă de sex pasional desfăşurată în cadă.

Chiar dacă producţiile de la Hollywood ne-au obişnuit cu scene aproape porno, pentru industria cinematografică din Romania, asemenea ipostaze sunt destul de rare.

In episodul difuzat aseară la Antena1, din telenovela „Narcisa sălbatică”, admiratorii au putut să o admire pe Tania Budi în toată splendoarea ei, mimand euforia unei partide de amor, actriţa precizand că este prea timidă pentru asemenea scene.

„Şi eu si Andrei am fost stanjeniţi de ce trebuia să filmăm. Eu sunt un om prea timid pentru scenele de sex. Am avut însă o echipă de profesionişti care m-a făcut să mă simt confortabil.

Pană la urmă am înţeles că totul era de fapt foarte tehnic. Luminile erau poziţionate către noi, unghiurile de filmare ne avantajau. Ni s-a creat un cadru calm, relaxant. Astfel că am reuşit să trec peste impasul de moment”, a declarat Tania Budi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`