Prima pagină » Cancan » Tania Budi, dezvăluiri neașteptate despre copil și viața de familie. ,,Mi-a fost frică de căsătorie…”

Tania Budi, dezvăluiri neașteptate despre copil și viața de familie. ,,Mi-a fost frică de căsătorie…”

18 mai 2022, 10:55,
în Cancan

Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Tania Budi, i-a surprins pe toți cu dezvăluiri neașteptate despre copil și viața de familie. Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, însă nici unul nu a reușit să o convingă pe aceasta să facă marele pas. La vârsta de 54 de ani, Tania Budi arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în public. Mereu discretă când vine vorba de viața privată, aceasta a ezitat de-a lungul timpului să dezvăluie de ce nu s-a căsătorit până acum. Iată ce spune frumoasa vedetă despre trecutul său amoros.

Tania Budi, declarații surprinzătoare despre copil și viața de familie

Tania Budi se bucură de aprecierea publicului și de un succes impresionant în carieră. Focoasa vedetă a ajuns în atenția publicului după ce s-a iubit cu bărbați faimoși din showbiz-ul autohton precum Cătălin Botezatu sau Dan Bittman. În pofida realizărilor deosebite pe plan profesional, Tania Budi a avut parte de multe provocări în viața privată.

Aceasta a declanșat nu de puține ori controverse și discuții aprinse în lumea mondenă, având în vedere relațiile de dragoste tumultuoase. Cu toate că a fost mereu curtată de bărbați celebri, Tania Budi nu a îmbrăcat până la această vârstă rochia de mireasă. Mai mult decât atât, vedeta nu a devenit mamă, cu toate că a fost o perioadă în viața ei când și-a dorit un copil.

,,A fost o perioadă în care mi-am dorit copii, dar nu îmi fac planuri. Dacă vin de la sine, este bine. Oamenii ţin cont de gura lumii. Eu vreau să fiu fericită, nu să fac ce face lumea. (…) În toate relaţiile mele serioase s-a pus problema căsătoriei. Doar că nu s-a ajuns la căsătorie. În relaţie am făcut eu un pas în spate sau partenerul meu. Dacă simţeam că nu mai e drumul aşa de frumos ca la început, ne-am despărţit. Mi-a fost frică de căsătorie. Acum nu pot spune că îmi e frică sau că îmi doresc sau nu. Eu sunt fericită aşa cum sunt.”, a declarat aceasta.

De provocări în viața privată a avut parte și Sonia Trifan. Celebra creatoare de modă a trecut recent printr-un divorț dureros, după o căsnicie de cinci ani. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Dana Rogoz. Actrița se mândrește cu familia ei frumoasă și se declară o femeie împlinită. Aceasta nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze sexy, spre încântarea internauților.

Ce spune frumoasa vedetă despre trecutul său controversat

Tania Budi își asumă trecutul amoros tumultuos și nu ține cont de criticile celor din jur. Nu de puține ori aceasta a fost sancționată de public pentru relațiile sale de dragoste controversate. Cu toate acestea, Tania Budi a mărturisit că nu regretă ceea ce a făcut pe plan personal și se declară mulțumită de viața sa.

Vedeta a recunoscut că a fost înșelată în trecut de foștii parteneri, dezvăluind totodată ce părere are despre infidelitatea într-o relație.

,,Sunt tot felul de feluri de înșelat. E un fel fizic, când unul dintre parteneri are o relație fizică și vrea să uite în a doua secundă sau a doua zi de ea. Nu sunt OK nici astea. Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea și să mi se ierte lucrurile astea. Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta. Când e cine trebuie, e acolo, sigur. (…)

Nu neapărat că am înșelat fizic. Înșelatul înseamnă și o minciună, adică stai într-o relație, dar vrei s-o termini, pentru mine asta e înșelat. Acum, nu știu fizic, dar dacă aș fi făcut lucrul ăsta, nu aș fi vorbit despre asta. Viața intimă mi se pare foarte importantă de ținut pentru tine.”, a declarat aceasta.

Tania Budi a recunoscut că și-a dorit să aibă un copil, dar nu regretă faptul că nu a devenit până acum mamă. Cu toate că s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, vedeta nu a dorit să se căsătorească. Tania Budi se bucură în prezent de celebritate și își asumă trecutul controversat.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *