Prima pagină » Cancan » Tania Budi a pozat nud, dar fotografiile nu au fost publicate niciodată. De ce a renunțat frumoasa vedetă la pictorialul provocator

Tania Budi a pozat nud, dar fotografiile nu au fost publicate niciodată. De ce a renunțat frumoasa vedetă la pictorialul provocator

29 mart. 2022, 10:28,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, Tania Budi, a pozat nud, dar fotografiile nu au fost publicate niciodată. Focoasa vedetă a acceptat să apară în celebra revistă pentru bărbați, însă un eveniment nefast avea să o facă pe aceasta să nu mai accepte publicarea fotografiilor în ipostaze îndrăznețe. Puțini sunt cei care știu de ce a renunțat frumoasa vedetă la pictorialul provocator.

Tania Budi a pozat nud, dar fotografiile nu au mai fost publicate

Tania Budi a făcut mereu furori cu fizicul de invidiat, fiind curtată de mai mulți bărbați celebri din România. La vârsta de 54 de ani, vedeta se menține tânără și arată spectaculos. Aceasta nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare, spre încântarea tuturor.

Tania Budi a acceptat chiar să pozeze nud în urmă cu câțiva ani, însă fotografiile nu au mai fost publicate din dorința vedetei. Aceasta a mărturisit că în timpul ședinței foto a primit o veste tristă și a renunțat la pictorialul provocator în celebra revistă Playboy.

În prezent, Tania Budi își surprinde fanii cu fotografii extrem de sexy și nu exclude o eventuală propunere de a poza nud, însă cu anumite condiții.

,,Mi-aş dori o sesiune foto extrem de artistică şi care să evite vulgaritatea. Aş poza pentru un nud artistic, iar acesta să meargă pe ideea de artă. O propunere ca asta nu o pot accepta oricum, trebuie să existe şi o ofertă financiară generoasă, cu multe zerouri în euro.”, a declarat aceasta.

Printre vedetele din România care au pozat în revista Playboy se află și Anda Adam. Cântăreața a făcut furori cu pictorialul incendiar, dar și frumoasa artistă Ruby și-a surprins fanii cu câteva poze nud.

Și celebra actriță Cristina Cioran a apărut nud pe scena teatrului la începutul carierei sale artistice. Vedeta s-a afișat dezbrăcată de dragul artei, jucând într-o celebră piesă de teatru.

În prezent, Tania Budi atrage privirile tuturor atunci când apare la evenimentele mondene și se bucură din plin de celebritate.

De ce a renunțat vedeta la pictorialul incendiar în celebra revistă Playboy

Tania Budi a acceptat să pozeze nud în faimoasa revistă pentru bărbați, însă ulterior a dorit ca fotografiile îndrăznețe să nu mai fie publicate. Vedeta a dezvăluit care a fost motivul pentru care a renunțat la pictorialul provocator.

,,Eu am mai avut o şedinţă foto pentru Playboy, acum câţiva ani. Aceasta nu s-a finalizat pentru că la sfârşitul primei zile am fost anunţată, de la Constanţa, că a murit tatăl meu. Îmi aduc aminte că în acea zi nu am pozat topless, ci doar în lenjerie. Urmau să fie şi poze topless, dar nu am mai apucat. Am renunţat la pictorial din respect pentru tatăl meu.”, a declarat vedeta.

Cu toate acestea, Tania Budi își surprinde mereu fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii extrem de sexy. Recent, vedeta a apelat la ajutorul esteticienilor și arată spectaculos.

,,Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. (…)

Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. L-am întrebat pe medicul meu estetician ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat.”, a precizat aceasta.

Tania Budi a pozat nud pentru o celebră revistă, dar fotografiile nu au mai fost publicate din dorința vedetei. Cu toate că a renunțat la pictorialul provocator, aceasta își surprinde mereu admiratorii și pune pe jar inimile bărbaților de fiecare dată când apare în public.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *