Prima pagină » Razboi în Ucraina » Tanc rusesc incendiat de o femeie cu un cocktail Molotov

Tanc rusesc incendiat de o femeie cu un cocktail Molotov

01 mart. 2022, 11:04,
în Razboi în Ucraina

Un tanc rusesc a fost incendiat de o femeie cu un cocktail Molotov. Încă o dovadă de curaj şi patriotism din partea ucrainenilor.

În mediul online au început să circule din ce în ce mai multe imagini cu acest conflict militar şi multe dintre ele demonstrează cum ucrainenii luptă cu tot ce au la dispoziţie pentru a-i alunga pe ruşi din ţara lor.

civili ucraineni inarmati cu cocktail Molotov

Civilii ucraineni fac orice le stă în putinţă doar pentru a opri invazia trupelor militare ruseşti, care au ordin să nu tragă în persoane neînarmate

Tanc rusesc incendiat de o femeie

Pe rețelele sociale au apărut imagini video cu o femeie care se află într-o mașină și aruncă un cocktail Molotov într-un tanc.

De asemenea, femei și bărbați au fost filmați zilele trecute, în Dnipro, în timp ce aranjau sticle pentru a le umple cu alcool și spumă de polistiren.

Civilii ucraineni se pregătesc pentru a face faţă atacurilor

După cum spuneam, locuitorii oraşului ucrainean Dnipro şi-au mobilizat forţele şi se pregătesc cu un contra atac împotriva trupelor trimise de președintele rus, Vladimir Putin. Femeile, în mod special, adună sute de sticle pentru a pregăti cocktail-uri Molotov. Acestea sunt singurele arme pe care ucrainenii de rând le au la dispoziţie deocamdată în faţa armatei ruse.

Civilii ucraineni fac orice le stă în putinţă doar pentru a opri invazia trupelor militare ruseşti, care au ordin să nu tragă în persoane neînarmate.

oameni ce pregatesc cocktail-uri Molotov contra armatei ruse

locuitorii oraşului ucrainean Dnipro şi-au mobilizat forţele şi se pregătesc cu un contra atac împotriva trupelor trimise de președintele Vladimir Putin

O nouă ameninţare din partea Moscovei

Un anunţ de ameninţare a fost făcut recent din partea Moscovei. Acesta a fost transmis de către ministerul de Externe al Rusiei pentru ţările care oferă suport militar cu arme letale Ucrainei.

Se pare că ministerul de Externe al Rusiei a spus că țările care vor oferi sprijin Ucrainei cu arme letale ar avea de suferit dacă acestea sunt folosite în timpul ofensivei de la Moscova.

Anunțul ministerului de Externe vine ca răspuns după ce mai multe state, printre care şi România și-au anunţat sprijinul către Forţele Armate ale Ucrainei cu arme letale, carburanți și lubrifianți.

barbat mascat ce arunca un cocktail Molotov

Femeile, în mod special, adună sute de sticle pentru a pregăti cocktail-uri Molotov

De asemenea, România și-a anunțat sprijinul, de a prelua răniți ucrainieni în unități medicale din rețeaua militară și civilă. Societatea civilă românească, cât şi agenții economici, alături de alte categorii de voluntari români au oferit sprijin pe platforma special lansată pentru ajutorarea refugiaților ucraineni.

În orice caz, imaginile video cu un tanc rusesc ce a fost incendiat de o femeie cu un cocktail Molotov, este o nouă dovadă de curaj şi patriotism din partea ucrainenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *