Prima pagină » Local » Tânărul teribilist care a gonit 17 kilometri cu polițiștii pe urmele lui avea două permise de conducere – EXCLUSIV/FOTO

Tânărul teribilist care a gonit 17 kilometri cu polițiștii pe urmele lui avea două permise de conducere – EXCLUSIV/FOTO

02 mai 2022, 08:09, 2 ,
BZI.ro, în Local

În cursul nopții de duminică spre luni, un tânăr teribilist a gonit cu polițiștii pe urme o distanță de 17 kilometri. Poliţiştii l-au prins și l-au condus la spital. Oamenii legii au descoperit că bărbatul avea două permise, ambele pe numele său.

Vă aducem aminte faptul că urmărirea a început din cartierul Păcurari și s-a terminat în localitatea Țuțora după ce bărbatul a intrat într-un autoturism dar și în mașina de poliție.

Tânărul teribilist care a gonit cu poliţiştii pe urmă avea două permise

Așadar, oamenii legii explică faptul că în pofida semnalelor de oprire, bărbatul nu s-a oprit. Anterior semnalelor poliţiştilor, suspectul a fost implicat într-un alt accident rutier. Ca urmare a accidentelor a rezultat rănirea a două persoane

În noaptea de 1 spre 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism condus de un tânăr, pe raza municipiului Iași, care anterior ar fi fost implicat într-un accident cu un alt autoturism.

Întrucât șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, s-a procedat la urmărirea și blocarea autoturismului, șoferul fiind identificat în persoana unui tânăr de 28 de ani. În urma evenimentului rutier, două persoane au fost rănite.

Șoferul nu a vrut să sufle în alcooltest și avea două permise și o macetă

Poliţiştii povestesc faptul că şoferul în vârstă de 28 de ani a refuzat să sufle în aparatul alcooltest, acesta fiind transportat la spital pentru a i se recolta mostre biologice. Oamenii legii au descoperit în mașina tânărului două permise de conducere pe același nume și o macetă:

Șoferul în vârstă de 28 de ani a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, însă acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii alcoolemiei și prezenței unor substanțe psihoactive.

De asemenea, asupra tânărului au fost identificate două permise de conducere, ambele pe numele său, iar în urma verificărilor s-a constatat că unul dintre acestea ar fi fals.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și fals material în înscrisuri oficiale, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *