Prima pagină » Local » Tânărul ieșean, ajuns milionar în Londra, reacționează la atacurile aduse împotriva sa! Beniamin Moisa: „Știu cine stă în spatele știrilor false, dar voi demonstra totul foarte ușor, în instanță”

Tânărul ieșean, ajuns milionar în Londra, reacționează la atacurile aduse împotriva sa! Beniamin Moisa: „Știu cine stă în spatele știrilor false, dar voi demonstra totul foarte ușor, în instanță”

11 aug. 2022, 02:00, 4 ,
Andreea Timofte în Local

O serie de atacuri grave, aduse la adresa unuia dintre cei mai tineri milionari ieșeni cu afaceri importante în Londra, dar și în țară, au făcut ca replica personajului principal, Beniamin Moisa, să fie mai mult decât necesară. Astfel, tânărul a oferit un răspuns concis vizavi de presupusele descoperiri și jigniri făcute la adresa sa

Ieșeanul are de gând să dea în judecată toate persoanele implicate, considerând că știe cu certitudine despre ce este vorba în acest caz.

Tânărul ieșean, răspuns ferm la adresa atacurilor

Beniamin Moisa a plecat din comuna Erbiceni, județul Iași, în urmă cu aproximativ patru ani, iar în prezent conduce afaceri de milioane de lire. Povestea sa de viață a fost prezentată în numeroase reportaje locale și naționale, domeniul construcțiilor captivându-i toată atenția. Recent, dorind să se dezvolte cât mai mult în toată Europa, tânărul ieșean a revenit în România, însă, la scurt timp, o serie de atacuri îndreptate spre viața sa personală și profesională l-au surprins neplăcut.

Apelative ca „escroc milionar” sau „milionar închipuit” ce au fost puse în pagină, fără dovezi clare, l-au făcut pe Beniamin Moisa să-și exprime punctul de vedere, considerând că lucrurile sunt foarte clare.

 „Se vede că e o făcătură, o să demonstrez foarte ușor asta, știu exact cine stă în spatele acestor știri false, plătite. Acolo au luat câteva firme pe care le am, nu au luat proprietăți, active, stocuri, nimic. Evaluările companiilor le pot trimite oricând, oricui.

În momentul în care am început să fac bani în România, am deranjat mulți oameni de afaceri care se tem că le iau locul, pentru că am demonstrat că pot face bani mulți în câteva ore, nu în câteva zile. Ei s-au unit și vor să mă dea jos, prin știri false, încercând să-mi denigreze imaginea și să vorbească doar despre lucruri rele la adresa mea. Nu am furat niciodată de la nimeni, nu am dat în cap nimănui, eu doar muncesc mult. În plus, ei au făcut un «statement» fals acolo, cum că aș cere la evenimentele mele suma de 1000 de euro, lucru total fals, intrarea a fost liberă, am fost invitat ca speaker. Este posibil ca pe 17 septembrie  să am un eveniment la Iași, poate veni oricine”, a declarat Beniamin Moisa.

Lucrurile nu vor rămâne așa

Beniamin Moisa este convins de faptul că totul se va rezolva treptat, justiția reprezentând cea mai corectă cale.

„E foarte simplu, o să îi dau în judecată pe toți cei implicați pentru defăimare, pentru tot. Oricum, până să apară aceste atacuri nejustificate la adresa mea, nu am mai auzit de acele site-uri de știri, nici nu cred că au ziar sau ceva, acum toată lumea poate posta ce dorește în mediul online”, a adăugat Beniamin Moisa.

Amintim că implicarea în proiecte inovative de educație, alături de alte  persoane cunoscute în România, a reprezentat unul dintre motivele pentru care ieșeanul a revenit în țară pentru o perioadă. Scopul tuturor activităților promovate de ieșean și de echipa sa a fost acela de a schimba viitorul generațiilor următoare.

„M-am dăruit cu totul educației din România și am investit în multe proiecte, am ales în mod responsabil și gratuit șansa oamenilor de a-și schimba viața. Mii de tineri m-au rugat să renunț la postura de milionar și să-i ajut să evolueze în viață, să-i ajut să facă bani. După luni de zile de muncă zilnică, îmi dau seama că mentalitatea românilor este teribil de greu de transformat, aproape imposibil, și asta din cauza îndoctrinării. Eu promit că voi continua, indiferent de ceea ce zice lumea, indiferent de cine vrea să mă reducă la tăcere”, a adăugat Beniamin Moisa.

Comentarii
  • Am vazut la mamaruta ca te-ai imbogatit dupa ce te-au angajat niste suceveni din Suceava.
    Abia astept sa vad cine umbla cu minciuna.

  • Bai asta e lipit pamantului, un arici agarici, voi chiar Nu intelegeti ?
    O raie mica, interessant este cine plateste pentru el sa se promoveze, asta nici bani pt platit ziaristii pentru Campania asta de “milionar” Nu are de unde sa aiba .
    Mai bine faceti un reportaj despre Jon Smith – milionar adevarat din Londra care e tot din Iasi, omul e greu pe crypto, business, etc.

  • Pregatesc niste popcorn ca vreau sa urmaresc cu interes articolul din codul penal cum poate fi in instanta incriminata si condamnata afirmatia ”milionar inchipuit”, cat despre propria lui afirmatie ca ”nu am furat niciodata de la nimeni nimc, nu am dat niciodata in cap cuiva” daca e sa compar tot cu vorbele si marturiile lui ca in liceu era combinat cu interlopi si cerea taxa de protectie de la toti, ai spargea cu bataia pe cei care nu se supuneau, alte combinatii in care doar el a scapat de puscarie si tovarasii lui si-au luat condamnare iar el sa uschit in Anglia, astea nu sunt vorbele mele nascocite ci declaratiile lui din alte emisiuni mai vechi !, le puteti verifica oricind pe youtube

  • Ce-am râs…!

    ”Milionarul” ăsta este tare hazliu!
    Cel mai usor era sa demonstreze, nu sa dea aerul afara din gură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`