Tânărul din Iași cu arsuri, transportat cu o aeronavă militară de pe Aeroportul Iași, în Germania – FOTO, VIDEO

08 dec. 2023, 08:17,
BZI.ro, în Local

Mircea Z., un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Iași, a aruncat o petardă fix lângă canistra cu benzină. Bărbatul are arsuri pe circa 75 la sută din suprafața corpului. Pacientul a fost transportat în Germania cu o aeronavă Spartan.

„Misiune umanitară a Forțelor Aeriene Române pe Aeroportul Iaşi. Un pacient cu arsuri grave a fost preluat, ieri, 7 noiembrie 2023, de pe platforma aerogării cu o aeronavă C-27 J Spartan și transportat la o clinică din Germania”, au transmis reprezentanții Aeroportului Iași.

Comentarii
  • Vand benzina la canistra de plastic pentru dat cu petarda

    Unde se poate face cheta pentru repatrierea eroului petardist ? Ca acusi acusi o sa se puna problema asta tot umanitara. Aaaaaa, se plateste din banul public ? Generosi contribuabilii nostri…

  • acela care a aruncat cu petarda ???????????????? tarsnportat cu aeronava in Germania???? UITE ASA INCURAJATI ARUNCAREA DE PETARDE !!!!!!!! NU PUTEA FI INGRIIT IN ROMANIA ??????

  • La 35 ani da cu petarde?

  • Pentru un om iresponsabil ,acuma se cheltuie mii de euro. Pe lângă el,suferă și familia. A creiat un disconfort atâtor persoane pt Ce? Pt nebunia lui? Să plateasca din buzunarul lui.

  • Cine plătește, mă, pentru petarda interlopă?!
    Ia puneți voi toată poza din articolul inițial, că să se vadă și cordunenii din jurul tânărului „erou”.

  • Au ai lu Zlate bani de Germania. De acolo i-au luat, acolo ii dau inapoi. Sa mai pastreze si de repatriat, vorba lui cel mai de sus.

  • Ieri ieșeau pe poarta Liceului Agricol, cel de pe Aleea Sadoveanu, elevii de la ore.
    Un grup de băieți, cu țigările în colțul gurii, cu gesturi golănești, aruncă petarde în stația de autobuz,,,
    Pocnet puternic, fum, țipete, spaimă…Ei rânjeau și răspund trivial la admonestările trecătorilor…
    O doamnă profesor întreabă, senin, ce s-a întâmplat dar, tot senin, urcă în autobuz ca să ajungă mai repede acasă.Băieții fac șmecherește cu ochiul, vedeți, domnul,
    facem ce vrem…
    În urma lor fum, oameni speriați, o doamnă face tensiunea 20…
    Petarde, pocnitori…

  • Ma da chiar sunteti copii la minte ? in tara in care femeile nasc pe strazi , pacientii mor in curtea spitaluilui si bolnavii cumpara medicamente si dau spagi ca sa supravietuiasca pina maine sa trezit rapid statul sa puna la dispozitie un ditamai avionul tip cargo militar in care poti baga citeva zeci si zeci de tone de ”marfa ” si sal duca rapid in Germania pe taranetele saracul anonim ? pai mirletele cu petarda e doar ”foaia de parcurs” !, de unde stiti voi ce o sa aduca pe ascuns , neoficial incarcat , burdusit la maxim de la bazele nato din germanica aici la Iasi la granita pe fondul razboiului din Ukraina si cu blocajele la granitele din Polonia , Slovacia , Ungaria ?

  • uite asa incurajati aruncatul cu petarde de catre indivizi de astia cu creierul in pantaloni. In Romania nu poate fgi tratat>???? Cine plateste transportul si ingrijirile in Germania????? ca sa de asigurari sau cine ???? din banii contribuabililor?????? RUSINE CA INCURAJATI ASEMENEA FAPTE! PETARDELE SUNT INTERZISE IN LOCALITATI. PETARDELE AU FOST FACUTE PENTRU ALUNGAREA ANIMALELOR SALBATICE IN PADURI !!!!!!!!!!!!!

  • Gelu timisoara

    Sa bagat sa își salveze copilu în foc de asta sa ars asa, țăranilor care comentați retardați nenorociti imputiti

  • Gelu brasov si sibiu

    Apucamai dreptate, era foc cu foc, se tragea ca era revolutie. Maistrul era pomper si benzinar, da trasese si ceva pahare la bord. Da nu-i nimic, incineratu e ieftin in Jarmaniea.

  • Zlate Petardierul

    Săgeata și bulangiu ăsta și el interlop cu cordoanele ombilicale dc nu puneți poza întreagă care e luată de pe profilul lui? Ați chemat avioane pentru lachele ăsta cu impresii, dar pentru un copil nu v ați mobiliza așa medicii plii

  • N-ai auzitcum racneau ai lui Zlate pe la tv ca il ducin strainatate, au bani si de aeronava si de tatament, muncesc din greu, au bani, le-a venit randul sa intoarca ce au luat din germania si alte tari. ….

  • CATEAUA MINCINOASA

    ALO D.N.A FAMILIA DE TIGANI DE LA AEROPORT TIPA CA O DOARE IN FUND DE ALA MARE EA VREA AUTORITATE SA URLE SA TIPE CA ALTFEL INEBUNESTE SE JURA CA PLEACA ….NU VEDEM NOI ASTA ESTI PREA MINCINOASA SI PREA EXCROACA ….SE JURA CA SEFUL E LA DEGETUL MIC AL DIR. DE LA FINANTE SI NU ARE CE SA-I FACA ,,,,,CICA NICI NU CLIPESTE PINOCHIO IN FATA EI……LA BIROURI E PREA PROASTA SI NU O VREA NIMENI E DISPERATA……

  • Avem secție de arsi la Iași ( modernizată cu fonduri europene,efectiv arată ca in Europa de West )
    La spitalul de urgență sunt medici + asistenți + infirmieri ( o întreagă secție) plătiți sa repare/ trateze marii arși . Ei mai tratează ceva sau sunt plătiți ca să stea degeaba si sa doarmă in timpul gărzii /nopții ( vezi cazul Alexandra, sau cel de la Caracal,etc)?!?
    Medici de pe secția modernizată cu fonduri UE sunt plătiti si pt gărzi…!?!

  • pe banii cui atatea cheltuieli????

  • Gata baaa cu ”arsul ” mai cititi cite ceva despre cea mai mare baza militara NATO din Europa !, din Ramstein Germania !, care are depozitele full cu tot ce trebuie !,…………………….

  • Îmi bag pl în ochii lui de râs, să l bage nemții la crematoriu

  • De ce nu spuneți că și a dat foc jâgosu că a pierdut bani la ciocane? Numai prin aparate stătea și bătea în ele, acum să-l sugă că tot în aparate a ajuns la Jarmania 🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *