Tânărul din Iași, cu arsuri pe 75 la sută din corp, a murit în Germania! Trei copii vor crește fără tată de acum – FOTO

20 dec. 2023, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Mircea Z., tânărul în vârstă de 35 de ani, din Iași, care a suferit arsuri pe 75 la sută din suprafața corpului, a murit la clinica din Germania, la care a fost transferat. Acum, cei trei copii ai săi vor crește fără tată

Mircea Z. a suferit arsuri de gradul II și III pe circa 75 la sută din suprafața corpului după ce în seara de 2 decembrie 2023 a aruncat o petardă chiar lângă o canistră cu benzină. Inițial, bărbatul a fost internat în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, iar în data de 7 decembrie a fost transferat la o clinică din Germania.

Tânărul din Iași, cu arsuri pe 75 la sută din corp, a murit în Germania

Mircea Z., tânărul din Iași care a suferit arsuri grave după ce a detonat o petardă în apropierea unei canistre cu benzină, a încetat din viață în dimineața de marți, 19 decembrie 2023, la clinica din Germania la care a fost transferat de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași. Accidentul nefericit a avut loc la vila sa din Galata. Reporterii BZI s-au deplasat marți, 19 decembrie 2023, la locuința lui Mircea Z., deși soția tânărului nu era acasă, reporterii au discutat cu mai mulți vecini. Aceștia știau deja că bărbatul a încetat din viață și au deplâns soarta celor trei copii care vor crește fără tată de acum.

„Știu despre Mircea că a murit, păcat de el, că era tânăr. Are trei copii mici, o să crească sărăcuții, de acum, fără tată”, a declarat o vecină a bărbatului.

Apropiații lui Mircea Z. au postat o mulțime de mesaje de condoleanțe.

„Nu te voi uita niciodată”, a postat, pe pagina sa de Facebook, o rudă a bărbatului.

Mircea Z. putea să rămână la clinica din Germania până în martie 2024

 Mircea Z.

Mircea Z. a fost transferat, în data de 7 decembrie 2022, de la Iași, cu o aeronavă C-27 J Spartan și transportat la o clinică din Germania

Mircea Z. a fost transferat, în data de 7 decembrie 2023, de la Iași, cu o aeronavă C-27 J Spartan la o clinică din Germania. După 12 zile, bărbatul a încetat din viață. Mircea Z. putea rămâne la clinica din Germania până în data de 5 martie 2024.

„La nivelul Casei de Asigurări de Sănătate Iași, în anul 2023, a fost solicitat un singur formular S2 (E112) pentru un pacient cu arsuri. Perioada pentru care acest formular a fost eliberat este de 06.12.2023-05.03.2024”, au transmis reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Iași.

Deși avea doar 35 de ani, tânărul din Iași care a suferit arsuri pe 75 la sută din corp a murit.

Comentarii
  • Dumnezeu sa il ierte!

  • Ce față de rău avea, și a dat foc fraieru că a pierdut la aparate și l înșela femeia cu prietenii lui

  • Ricardo cuc mic

    Ăsta mă lăchea între buci când trăgea zarzavat pe nas, s a mai dus pe belită un jmekier

  • Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!
    Mare necaz sa abătut asupra acestei familiei,Dumnezeu sa le de a putere și înțelepciune lui!Din respect pentru durerea nemărginită a familie și din respect pentru micuții lui aveți minimum de OMENIE și nu mai JUDECAȚI.

  • Credeau ca in Germania nu se moare sau cum?

  • Dumnezeu să te odihnească în pace cumătru! Ai lăsat multă durere și lacrimi în urma ta!😭😭😭

  • Din toți oamenii, trebuie sa fie și câteva oi…..dar se vor separa de turmă pana la urma și se vor vedea care sunt…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *