Prima pagină » Actualitate » Tânărul de la Centrul Rezidențial Bucium care și-a înjunghiat fratele a dispărut! Adolescentul este căutat de poliție prin tot orașul! Nici părinții nu știu nimic de el
Tânărul de la Centrul Rezidențial Bucium care și-a înjunghiat fratele a dispărut! Adolescentul este căutat de poliție prin tot orașul! Nici părinții nu știu nimic de el

Tânărul de la Centrul Rezidențial Bucium care și-a înjunghiat fratele a dispărut! Adolescentul este căutat de poliție prin tot orașul! Nici părinții nu știu nimic de el

27 iun. 2020, 04:00,
Bianca Ciubotariu, în Actualitate

Tânărul de la Centrul Rezidențial Bucium care și-a înjunghiat fratele a dispărut. Acesta este căutat de poliție. După ce și-a înjunghiat fratele, tânărul a fugit de la locul incidentului. De joi, poliția este pe urmele lui. Dacă va fi găsit, băiatul va fi sancționat.
Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) au depus o plângere la poliție împotriva acestuia

Tânărul de la Centrul Rezidențial Bucium care și-a înjunghiat accidental fratele a fugit de la locul incidentului și este căutat de poliție. De joi seara, când acesta și-a înjunghiat din greșeală fratele, un echipaj al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Iași este pe urmele lui. Așa cum spun reprezentanții instituției, băiatul a fost căutat mai întâi în toate locurile pe care le frecventa. Părinții și cei apropiați se tem pentru viața acestuia. Minorul s-a speriat când a ajuns poliția și a fugit. Dacă va fi găsit, acesta va fi sancționat. Reprezentanții DGASPC îl vor transfera pe agresor la un centru pentru tineri cu tulburări de comportament.

Tânărul este dispărut de joi seara și nimeni nu mai știe nimic de el

În noaptea zilei de joi, un apel la 112 avea să anunțe că un tânăr de la Centrul Rezidențial Bucium și-a înjunghiat fratele într-o încăierare cu alți beneficiari ai centrului. Când a ajuns Poliția la locul incidentului, tânărul s-a speriat și a fugit. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el.

„Tânărul s-a încăierat cu un alt beneficiar al centrului. Pentru a-i despărți, fratele lui a intervenit și a fost înjunghiat de tânărul care a scos cuțitul să-l amenințe pe cel cu care se certa. Supraveghetorul de noapte a chemat Poliția și Ambulanța. Acesta a dispărut de la locul incidentului. De joi seara încercăm să-l găsim. L-am căutat în toate locurile pe care le frecventa. Dacă îl vom găsi, acestuia i se va schimba măsura de protecție și va fi încadrat într-un centru pentru tineri cu tulburări de comportament”, spune Florin Ion, directorul DGASPC Iași.

Chiar dacă fratele agresorului dispărut de la Centrul Rezidențial Bucium refuză să depună plângere la poliție, DGASPC a făcut-o

Fratele agresorului dispărut din Centrul Rezidențial Bucium nu a depus plângere la poliție. Reprezentanții DGASPC Iași au făcut-o însă, iar tânărul este acum cercetat. Surse ale redactorilor BZI spun că cei doi frați sunt buni la învățătură și că nimeni nu se aștepta la așa ceva.

„Tânărul înțepat cu un cuțit de către fratele lui a revenit în centru și este în afara oricărui pericol. Unul dintre frați este în clasa a X-a, iar celălalt în clasa a XI-a. Conflicte între adolescenți se mai întâmplă din păcate. Am anunțat poliția și am depus plângere pentru a cerceta întreaga situație. În conflict au fost implicați 4-5 tineri. Aceștia stau în centru de la începutul pandemiei de coronavirus și probabil că încăierarea a fost declanșată și din pricina acestui factor de stres”, spune Florin Ion, directorul DGASPC Iași.

Minorul a scos cuțitul și și-a înjunghiat din greșeală fratele mai mic

În noaptea zilei de joi a avut loc o încăierare între mai mulți tineri din Centrul Rezidențial Bucium din Iași. Totul a pornit când un scandalagiu a sărit la bătaie la un tânăr care stătea pașnic de vorbă cu prietenii lui. Pentru a se apăra, cel din urmă a scos un cuțit și a vrut să-l înjunghie pe cel care a sărit la bătaie. Pentru a aplana conflictul, fratele lui s-a băgat în fața cuțitului și a fost înjunghiat. Agresorul a dispărut de joi. Surse ale redactorilor BZI spun că tânărul care și-a înjunghiat fratele a fugit de la locul incidentului, iar fratele lui a fost transferat la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași. Ieri-dimineață, directorul DGASPC Florin Ion a inițiat o ședință la Centrul Rezidențial Bucium, unde s-a hotărât felul în care va fi sancționat minorul care și-a înjunghiat fratele mai mic cu un an de zile. Fratele agresorului dispărut de la Centrul Rezidențial Bucium refuză să depună plângere la poliție.

Unul dintre supraveghetori, care a asistat la întreaga scenă de violență, a sunat la 112

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași au fost sesizați de incident la câteva minute după. Unul dintre supraveghetorii angajați ai DGASPC Iași a sunat la 112. Tânărul înjunghiat a refuzat să depună plângere.

„Am fost sesizați de către un supraveghetor de la Centrul Rezidențial Bucium că a izbucnit un conflict între tineri. Un alt tânăr care a intervenit să aplaneze conflictul a fost înjunghiat. Acesta a fost transferat la Spitalul de Copii «Sf. Maria» din Iași. Persoana agresată refuză să depună plângere. Din seara zilei de joi, tânărul agresor este căutat de către un echipaj de Poliție. Acesta a dispărut de la locul incidentului”, spun reprezentanții IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *