Prima pagină » Actualitate » Tânărul dat dispărut acum trei zile, găsit spânzurat în spatele unui mall din Bucureşti
Tânărul dat dispărut acum trei zile, găsit spânzurat în spatele unui mall din Bucureşti

Tânărul dat dispărut acum trei zile, găsit spânzurat în spatele unui mall din Bucureşti

30 iul. 2021, 13:05,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Tragedie în Bucureşti. Tânărul, în vârstă de 18 ani, care dat dispărut de acasă încă de acum trei zile, a fost găsit astăzi, 30 iulie 2021. Din nefericire, acesta avea funia în jurul gâtului. Nu se ştie motivul care l-a condus pe băiat să se spânzure în spatele unui mall din Capitală.

Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost dat în urmă cu scurt timp.

Un tânăr din Capitală s-a spânzurat. A fost găsit în spatele unui mall

Tânărul de 18 ani era student şi a fost dat dispărut de acasă încă de acum trei zile, de bunicul său. Din păcate, acesta a fost găsit mort în spatele unui centru comercial din Capitală.

La fața locului au ajuns polițiștii și ofițerii Serviciului Omoruri din subordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Aceștia au demarat cercetări pentru a stabili dacă este o moarte suspectă sau este vorba despre o sinucidere.

Bunica și bunicul tânărului au ajuns la fața locului. Aceștia s-au prăbușit de durere şi au plâns şi pietrele odată cu ei în momentul în care au văzut trupul nepotului lor.

Băiatul a putut fi identificat cu ușurință, deoarece avea documentele de identitate la el.

Tot mai multe tentative de suicid în rândul tinerilor la Iași

De cele mai multe ori, motivul care provoacă astfel de gesturi extreme este depresia din dragoste. În ultimele trei zile, la camera de gardă a spitalelor ieșene au ajuns trei cazuri de tentativă de suicid. Vârsta celor trei tineri care au recurs la un astfel de gest este cuprinsă între 18 și 24 de ani. Motivul tentativei a fost o decepție în dragoste. Medicii ieșeni sunt îngrijorați.

„Au ajuns, în ultima perioadă de timp, tot mai multe cazuri de tentative de suicid la camera de gardă a Institutului de Psihiatrie «Socola» Iași. Numărul acestor cazuri a fost tot mai crescut în ultimele trei săptămâni. Cele mai multe persoane care recurg la astfel de gesturi sunt persoane tinere, dar am întâlnit și cazuri la persoanele de peste 30 de ani. Chiar ieri, pe data de 3 iunie 2021, am avut o tentativă de suicid la un tânăr de peste 20 de ani. Situația este mai gravă în rândul bărbaților.

În categoria de vârstă 16 – 25 de ani există o oarecare egalitate între băieții și fetele care ajung la astfel de gesturi, iar în categoria persoanelor de peste 30 de ani, cele mai întâlnite cazuri sunt la bărbați. Sunt foarte multe tentații, iar să ajungi chiar în punctul în care vrei să îți iei viața, înseamnă că acest gest a fost premeditat. De cele mai multe ori, nu își dau seama că au o problemă, că suferă de o depresie și situația se agravează fără a consulta un specialist și se ajunge la punctul în care se trece la fapte”, a precizat dr. Raluca Prepeliță, director medical al Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iași.

În edițiile anterioare ale „BZI” a fost prezentat cazul unei tinere din Iași găsită spânzurată în dulap. Fata a recurs la acest gest după o ceartă cu iubitul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *