Prima pagină » Local » Tânărul care lovea persoane pe stradă, identificat de poliţiştii ieşeni
Tânărul care lovea persoane pe stradă, identificat de poliţiştii ieşeni

Tânărul care lovea persoane pe stradă, identificat de poliţiştii ieşeni

03 apr. 2023, 09:20, 1 ,
în Local

Tânărul care ar fi lovit mai multe persoane pe străzile din municipiul Iaşi a fost identificat. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, la data de 01 aprilie a.c., din care rezultă faptul că un tânăr agresează persoane întâlnite pe stradă, facem precizarea că, la aceeași dată, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Astfel, la scurt timp polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat tânărul bănuit de comiterea celor două fapte, acesta fiind condus la cercetări.

Faptele ar fi fost comise pe raza mun. Iași, la finalul lunii februarie.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Iaşi.

Reamintim că un tânăr a lovit mai multe persoane, pe stradă, iar momentul era filmat. Mai apoi acesta urca videoclipurile în mediul online, pe diferite platforme, pentru amuzamentul lor. Până în prezent nu există informații despre agresor, se pare că și contul de pe platforma de socializare a fost șters definitiv.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *