Prima pagină » Local » Tânărul care a provocat accidentul mortal din comuna Golăiești avea permis de doar câteva săptămâni! Prietenul lui cel mai bun și-a pierdut viața și alte trei persoane au fost rănite – Galerie foto

Tânărul care a provocat accidentul mortal din comuna Golăiești avea permis de doar câteva săptămâni! Prietenul lui cel mai bun și-a pierdut viața și alte trei persoane au fost rănite – Galerie foto

01 oct. 2021, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Local

Avea doar 19 ani și a murit nevinovat! Cristi N. a ieșit să se plimbe, împreună cu cel mai bun prieten al său, așa cum făcea mereu, însă într-un moment de neatenție, cei doi au fost implicați într-un tragic accident. Prietenul lui Cristi avea permisul de doar câteva săptămâni și probabil lipsa de experiență a dus la producerea impactului, acesta intrând în coliziune cu o autoutilitară. La fața locului a ajuns și tatăl băiatului decedat

Lipsa experienței i-a adus sfârșitul unui tânăr din Iași de doar 19 ani! Miercuri, 29 septembrie 2021, acesta, împreună cu prietenul său din copilărie, a ieșit să se plimbe prin localitatea Golăiești, așa cum obișnuiau de când erau mici, doar că de data aceasta au ieșit cu mașina unuia dintre ei, care abia își luase permisul de conducere. Nimic nu avea să prevestească tragicul accident în care Cristi N., pasager dreapta, și-a pierdut viața în urma impactului foarte puternic.

Acesta avea doar 19 ani. Prietenul său nu avea nici măcar o lună de când luase permisul, iar lipsa experienței și-a spus cuvântul în acest caz. Întreaga localitate a rămas marcată în urma celor întâmplate. Vecinii acestora povestesc că cei doi prieteni erau de nedespărțit. Tatăl lui Cristi a ajuns într-un suflet la locul accidentului, distrus de durere. Medicii nu au putut să-i mai salveze fiul, acesta fiind grav rănit în urma impactului. În total au fost patru victime, ceilalți trei au scăpat cu răni minore.

„Erau prieteni foarte buni, se știu de când erau mici. Am știut că ies împreună cum ieșeau de fiecare dată. Eu m-am culcat, iar ei au plecat, mama lui nu știe nimic, ea este încă la serviciu”, a spus îndurerat tatăl victimei, aflat la fața locului.

Polițiștii continuă cercetările în cazul accidentului mortal

Polițiștii ieșeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, după ce, din primele investigații, s-a stabilit că șoferul vinovat de producerea accidentului a fost tânărul care conducea autoturismul care a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Niciunul dintre cei doi șoferi nu consumaseră alcool, în urma testării, rezultatele fiind negative.

„La data de 29 septembrie 2021, în jurul orei 21:30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DC 16, în localitatea Golăiești, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că între un autoturism și o autoutilitară a avut loc o coliziune, soldată cu decesul pasagerului de pe scaunul din dreapta față a autoturismului. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

A fost nevoie de ajutorul pompierilor de la descarcerare pentru a-l scoate pe tânăr din mașină

Amintim că miercuri, 29 septembrie 2021, pe raza localității ieșene Golăiești, a avut loc un accident rutier mortal, din care au rezultat patru victime, dintre care una a decedat. În impact au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Martorii au sunat de urgență la numărul unic 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, echipa de Terapie Intensivă Mobilă (TIM), polițiștii și pompierii de la descarcerare. A fost nevoie de intervenția pompierilor, deoarece pasagerul din dreapta, care se afla în autoturism, a avut nevoie de descarcerare. Din primele informații aflate de la martorii care se aflau la locul accidentului, șoferul autoturismului marca Hyundai a pierdut controlul volanului și a intrat în plin în vehiculul marca Mazda. În urma impactului puternic, au rezultat patru victime, dintre care una și-a pierdut viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *