Prima pagină » Titlurile zilei » Tânărul care a murit la Iași după un impact devastator s-a urcat băut la volan. A scăpat mașina de sub control din cauza alcoolemiei? Iată rezultatul! (Exclusiv)

Tânărul care a murit la Iași după un impact devastator s-a urcat băut la volan. A scăpat mașina de sub control din cauza alcoolemiei? Iată rezultatul! (Exclusiv)

17 aug. 2021, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Tânărul în vârstă de 23 de ani care a murit zdrobit într-un accident rutier pe care chiar el l-a provocat era sub influența băuturilor alcoolice. Surse din cadrul anchetei au precizat că Daniel Popescu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta avea o alcoolemie destul de mare. Acum se poate explica de ce a pierdut controlul volanului și a provocat accidentul în care și-a pierdut viața

Daniel Popescu, tânărul care și-a pierdut viața după ce a provocat un accident rutier, era sub influența băuturilor alcoolice. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii „BZI” că în urma analizelor a reieșit faptul că Daniel Popescu avea o alcoolemie de 90 de miligrame alcool pur în sânge. Pentru această alcoolemie, tânărul era anchetat penal dacă ar fi fost prins înainte de tragedie. Daniel Popescu avea 23 de ani și era din comuna ieșeană Bălțați. În noaptea de 10 spre 11 august, și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a fost scăpată de sub control. Impactul a fost atât de puternic, încât trupul tânărului a fost zdrobit. Martorii au sunat imediat la 112, însă, din nefericire pentru tânărul de 23 de ani, nu s-a mai putut face nimic.

„Pe data de 11 august 2021, în jurul orei 4:00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, care a avut loc pe raza satului Sârca. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânâr din comuna Bălțați, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DE 583, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat în coliziune cu un gard din beton, decedând. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Șoferul se afla singur în autoturism. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat după tragedie reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Nu a mai avut nicio șansă să scape cu viață

Daniel Popescu, din câte se pare, în noaptea în care s-a petrecut accidentul, s-a întâlnit cu câțiva prieteni. Gonea spre casă înainte de producerea impactului.

„Am înțeles că ar fi mers să se întâlnească cu niște prieteni. Nu știu dacă a consumat alcool sau nu. Lui îi plăceau mașinile… Cred că avea mult peste o sută de km la oră… Dumnezeu să-l ierte!”, a spus un cunoscut de-al tânărului.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru necropsie. Pe Facebook, prietenii tânărului au început să scrie mesaje de adio și condoleanțe.

„Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva! Drum lin”, a scris un prieten de-al tânărului.

Mașina pe care o conducea era un Volkswagen Passat. Din ea nu a rămas mai nimic, fiind distrusă în proporție de 100 la sută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *